Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 84

Ny sesong innviet

Så ble 2020-sesongen innviet med kjapp ettermiddagstur i friskluft, på kryss og tvers av poster, ymse småstier og et par menneskeskapte fremmedelementer i gigantformat mellom trærne (strålemaster og betongkreasjoner er sikkert eller ihvertfall forhåpentlig til nytte for noe, men kanskje ikke alltid så trivelig i turterreng; en sterk motsats til opplevelsen av natur og forøvrig et skjønt og morsomt hundespann som svingte forbi i raskt tempo! Relativt kjent flatmark omkring myra og sannelig gjenkjente jeg en mosekledt bergknatt der jeg rotet etter en post for flere år siden!
For det meste “tørrskoddløype”, bare fire-fem meter med svært sølete og vått, men lett å gå rundt. Byttet fra støvler til sko etter første post! Litt ute av rutine ved sesongstart viste det seg, ble et par ekstra runder – etter en glemt kode eller klipping (bruker begge metoder, greit med en backup!)

Skrevet av LMG* .