Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 89

Langtur i finværet

Søndag er turdag, og jaggu meg ble det ikke ei fin og nydlig tur i skogen i dag også. Vi traff på mange blide mennesker som hilste og smilte – og dette må være en av våre bedre turer der vi ikke bomma i det hele tatt.

Ved post 27 møtte vi på et gammelt par som hadde leita etter posten og ikke funnet den, så med en gang vi fant den hjalp vi dem litt også :)! Fort gjort å se feil på kartet når det er 3 søkk oppå hverandre :P!

Det ble ei fin lunsj-stopp ved vannet (som jeg har glemt navnet på).

NB; Når du velger den runden vi tok (fra 29, 30, 27 osv..) så kan du se post 29 på lang avstand. Her har det vært hogstområde og den er absolutt ikke gjemt i det hele tatt :P!
Og mellom post 26/27 er det faktisk et tråkk hele veien som tar deg opp til post 27 eller ned 26 – men om du tar den fra 26 og opp til 27 ser du ikke tråkket med en gang, så et lite hint til dere andre; se etter et nokså stort, men utydlig tråkk opp til 27 ;)!

Takk for fin skogstur og fint vær i passe terreng :)!

Gnistrende fint med kjapp tur i sol og sne

Veldig (altfor) kjapp tur til postene ved Stallerud, østsiden av Siggerudveien. Denne dagen med nydelig vær – sprakende solskinn og glitrende sne på trærne, men jeg hadde dessverre ikke medbragt kamera denne gangen.
Hadde medbragte sko, men satset på støvler i dag – bra med sne og helt uten glatt underlag. Tok noen snarveier over nydelig glitrende snedekket lyng mellom post 88 og 90, lite bløtt og nesten egnet til en skitur på hovedstiene denne formiddagen.
Legger ved et (jukse)bilde fra dette området ifjor, inntrykket i formiddag var omtrent som da!

PS. noen poster kunne gjerne hengt litt mer skjult og utfordrende – for spenningens skyld! Poster nærmest løype/sti kan sikkert ellers være velegnet for å tiltrekke potensielle nye skautravere, men kanskje lurt med litt ekstra info da, som kontaktinformasjon ved postene)

Skrevet av LMG* .