Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Friluftsdagen 2017

turen stengte 16. sep

Naturstien på Friluftslivets dag i Oppegård gir ekstrapoeng i Skautraver'n. Det er 6 poster langs merket løype og to poster som du selv må finne frem til. Du får kart ved starten på Friluftsløypa, sør for Stabburet på Østre Greverud gård mellom klokken 11:30 og 12:30.

På postene presenterer friluftsorganisasjonene i Oppegård  noen av sine aktiviteter.  Hos speiderne kan du prøve diverse speideraktiviteter og kjøpe pølser fra grill samt saft og kaffe. Hos Jeger og fiskerforeningen kan du prøve fluekast På orienteringslagets post kan du prøve deg på microorientering og på Skiforeningens post vil alle barn som ønsker det få muligheten til å teste sine hoppferdigheter, ved å seile ned vår hopprampe, ta sats og lande trygt på tjukkasen til 20 i stil.

Det trekkes premier blant deltakerne, både et vandrefat gitt av Oppegård kommune og gavepremier.

For de som ikke har anledning denne dagen, settes postene ut igjen lørdag 15. september under Kolbotn & Skimts orienteringsløp "Høstløpet" samme sted, denne gang uten merking mellom postene!

 

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

5 stjerner
Familietur på Oløps dag

Skrevet av Lene Grau

Flott tur, helt supert opplegg. Takk for at postene kom ut igjen da vi var opptatt på friluftslivets dag. Min 12årige søn øvet seg med å finne poster og viste vei til alle! Super fin tur :-)

5 stjerner
Bra arrangement

Skrevet av Elise Harbitz-Rasmussen

Vi har kost oss masse i dag, til tross for vekslende vær.

5 stjerner
Fin tur, flotte turgåere i alle aldre.

Skrevet av Arild Thoresen

Når vi godt voksne skautravere kommer og vil bare ha kartet og ta poster i fred og ro, ikke mas med denne naturstien. Men fint å se alle barna i skauen.

Les alle anmeldelser →