Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Kvernbit IL (Meland)

sesongen er avsluttet

Informasjon om Turorientering 2018

Velkommen til årets turorientering.
I år vil det trekkes 4 pengepremier på denne turorienteringen:

1.premie 3000.- 2.premie 1000.- 3.premie  500.- 4.premie  500.-  bare for barneløypen

For å være med i trekningen må du levere inn klippekortet på Intersport - Frekhaug, legge det i postkassen vår i Galtenesvn.112, eller sende det til Kvernbit IL v/Bente og Truls innen 1.nov.
Hver deltaker kan bare levere inn 1 klippekort. For å være med i trekningen må du også ha klippet på minst 27 poster. (av totalt 33 poster)
Premiene trekkes og offentliggjøres i Nordhordland Avis og på FB-”Oppslagstavle i Meland”. Vinnerne blir kontaktet direkte før dette. I år blir trekningen i første halvdel av november.

Nytt i 2018

Vi ønsker at alle som går turorientering (få eller mange poster) kan sende oss en sms /mail med navn og fødselsdato på alle de som har deltatt.

Dette fører til at vi får ekstra økonomisk støtte, noe som vil hjelpe oss til å lage en stadig bedre turorientering. En kan sende inn dette i hele perioden frem til 1. nov.

Eks : Turo 2018:  Ola Nordmann f. 3.12 2010 , Anne Frekhaug f. 13.1 2013 og Sofie Meland 25.3 1985.

Send til sms tlf. 90805010  eller på mail: bente.truls@gmail.com

Barneløype
Vi har laget en egen barneløype; post 1-9. Den starter nedenfor Essoen og går langs Mjåtveitelva til Elvavika og slutter ved Galteneset. Returen kan en ta gjennom boligfeltet. Barneløypen er en del av turorienteringen med 33 poster totalt. De som går barneløypen klipper i klippekortet som ligger i konvolutten. For å være med i trekningen som barn må du være yngre enn 13 år (ikke fylle 13 år i 2018). Du må også ha besøkt alle de 9 postene. Det trekkes en egen pengepremie på 500.- blant barna. Går et barn minst 27 poster, er barnet også med i den store trekningen. Barnehager, skoleklasser og idrettslag som går barneløypen har sine 2 klippekort, men kan kjøpe flere poser og dermed  få flere klippekort og øke sine vinnersjanser.

Hvordan foregår turorienteringen ?

Du kan finne poster når du selv ønsker. Postene henger gjerne ute lenger enn til 1. nov, men du må levere inn klippekortet innen 1. nov 2018 om du vil være med i trekningen. Hvor mange poster og i hvilken rekkefølge, bestemmer du selv.

I år har vi fordelt de 33 postene på 2 ulike kart, med forslag på 4 turer.

FINNER IKKE POSTEN ?: Hvis du mener at en post er forsvunnet, hadde vi satt pris på at du gir oss en tilbakemelding på det. Da sjekker vi og henger evt. opp en ny post.

Hvis du ønsker å gå mer orientering , så er det tilbud noen mandager i Nordhordland. Der vil du finne ”tur-o-løyper” tilsvarende barneløypen. Du finner det på FB under Nordhordland orientering.

Lære mer om kart og kompass:
Norges orienteringsforbund har laget et morsomt og lærerikt nettkurs forbarn (fra 5 år)/voksne på nett. http://nof-orientering.org/

Spørsmål /evt. innsending av klippekort:
Kvernbit Il/ Bente og Truls Corneliussen Galtenesveien 112, 5918 Frekhaug. Tlf. 90 80 50 10/90046989

                                                 God tur i skogen