Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Larvik OK

sesongen er i gang

Årets sesong er nå startet (01.04) og den vil vare frem til og med uke 38 (slutt 20.9). 

Larvik OK henstiller alle til å følge Folkehelseinstituttet råd angående koronaviruset. Gå alene eller sammen med familie. Ikke berør postene. Hold minst to meters avstand til andre du møter. Vask hendene før og etter turen.

Vi henstiller alle som har mulighet til det å laste ned kart og informasjon fra nettet og skrive dette ut hjemme. Kodene noteres ned på kartet og registreres på nettet når dere kommer hjem.

Om du ikke har mulighet til å laste ned kart og skrive disse ut hjemme er de også tilsalgs hos: Albert Bøe Sport1 og hos Sport1 Stavern Sport

I sesongen 2020 er Larvik OK blitt med i et pilotprosjekt med Tur-o og Stolpejakta. Dette innebærer at to av våre kart vil være tilgjengelig for kjøp i Stolpejakten appen. Gjelder kartet Bjørndalen og Nalum. De som har lastet ned kartet fra turorientering.no/larvik vil få en kode slik at de også kan laste kartet ned i Stolpejakt appen uten ekstra kostnad. Dette gjelder også de som har kjøpt tur-o konvolutter fysisk fra våre utsalgssteder.

I år vil vi benytte områdene Nalum/Rakke, Gon - Ettermiddagsåsen og to kart i Vestmarka-Bjørndalen-Dammen.

 

Merker etter åres sesong kan bestilles hos:

Arne Dirdal, arne.dirdal@gmail.com, tlf. 45664477

Pris for et merke er kr. 30,- + porto. 

Foruten tur-o har Larvik OK stadig poster som henger ute med varierende vanskelighetsgrad. Postene henger ute i ulike tidsperioder, fra en uke til et par-tre måneder. Dette gjelder også om vinteren så lenge det er farbart i terrenget. Disse øktene annonseres fra klubbens websider og er gratis for klubbens medlemmer. Er du ikke medlem, kan du kjøpe treningsøktene for 30,- pr stk.

Usikker på karttegnene? Her finner du en forklaring tegnforklaring