Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Leines IL

sesongen er avsluttet

Velkommen til turorientering 2020

Tradisjonen tro har vi også i år lagt ut 16 poster av ulik vanskegrad.

Konvolutter med kart, kort og info , samt ekstra kort er lagt ut for salg i butikken.

Konvolutt kr 50, ekstra kort kr 20 pr stk som før. Betal gjerne med vipps, kto.nr. 84728

På grunn av korona legger vi opp til berøringsfri registrering i henhold til føringer fra sentralt hold. Klippetengene er dermed fjernet på alle postene unntatt på Kråktind. Dere registrerer besøk ved at dere noterer kode for hver post (-som er tydelig skrevet på begge sidene av postflagget) på kortet i stedet for å klippe. (På Kråktind klipp som reserveløsning i fall vær og vind har gjort kode uleselig).

Målet i år var fullt og helt å gå over til turorientering på nett. Appen var imidlertid ikke mulig å få til å fungere på mobil etter vår tur-o-modell. Etter mye prøving måtte vi bare gi opp dette. Ny app er rett rundt hjørnet, så til neste år satser vi på at det skal gå bra.. Etter samråd med orienteringsforbundet sentralt, legger vi dermed opp til en delt løsning:

- Som nevnt ovenfor kan dere bruke kart og kort dere kjøper på butikken som før, bare med den endring at dere noterer kode 

  som "klipp"

- I tillegg kan dere bruke de interessante ressursene og mulighetene dere finner her.

 

LYKKE TIL!