Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Årkvisla sør

Denne turen anbefales at man kombinerer med Sturlas tur Svartjern. Da kan det kombineres til en litt lengre runde alt ettersom hvor mange ekstra poster man vil ha med. Liertrimmens poster er jo ofte veldig stinære, også denne gangen. Med unntak av post 31 og 32. Her traff vi på et hyggelig par som også hadde altfor dårlig trykk på kartet. Når trykkeriet er gått tomt for gulfarge blir det litt merkelig på et orienteringskart som mangler grønt. (Blått +gult =grønt). Det var skikkelig vått i skogen så vanntett fottøy var absolutt praktisk.

Egge

Dette ble en finere rundtur enn først antatt. Selv om asfalt ikke er det beste å gå på, så ble det jo både skogstur og grusveier. Siden mye av turen var i samme området som en stolpejakt i fjor høst så valgte vi å gå turen fra Egge skole til post 25 og videre den veien. Mest for å gå tildels motsatt vei enn sist. Det minst hyggelige var et provisorisk skilt mellom post 20 og post 19. Se bilde. Det flotteste var treet foran gamle Frogner sykehjem. Og vannet i Sogna da.