Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Sesongavslutning 2016

I kjent stil har vi sesongavslutning på Grorud idrettshus tirsdag 8. november klokka 18.30-20.00.
Vi stiller med kake og saft/kaffe i tillegg til merkesalg, diplomer og hyggelig prat og håper det kommer riktig mange “diltere”.

Klippekort

Vi har hatt inntrykk av at mange ønsker klippetenger så derfor har vi fortsatt med dette. Ellers er det helt greit at dere skriver kode på kortet dersom klipp mangler. Vi vurderer fortløpende hva som er best.

Minipost 2

Hei Eva. Vi har i dag vært en tur på Årvoll for å se etter minipost 2. Den lå der den skulle, så du må nok ha vært på feil sted. Prøv igjen. Kanskje det er letter å ta kompasskurs fra teltet på toppen ved kollen?

Funnet klippekort

Jeg har fått følgende melding:
Jeg har funnet to godt utklipte Lillodilten kort. De har nok ligger noen dager for de har vært veldig våte. Fant dem i lia vest for Gryta (Solemskogen) De er desverre navnløse, men jeg regner med at det er noen som er skikkelig lei seg nå.
Dersom det er noen som savner kortet send meg en mail så skal jeg videreformidle kontakt til finner. m.c.granly@gmail.com

Klippekort

Løse klippekort kan kjøpes på utsalgstedene. Du kan ellers skrive kodene på kortet i stedet for klipp, det godkjennes også.