Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

MD 2

Var idag å lette etter Minidilt-poster på Årvollåsen. Uansett hvor mye jeg prøvde (og fra hvilke retninger og stier jeg kom inn), fant jeg ikke post MD 2… Så imidlertid en annen merking: KS 32, der jeg mener at posten burde ha vært. Surret jeg det bare til, eller er det evt. noen som også har forsøkt å finne posten i det siste uten hell?

Mvh Eva

Funnet klippekort

Jeg har fått følgende melding:
Jeg har funnet to godt utklipte Lillodilten kort. De har nok ligger noen dager for de har vært veldig våte. Fant dem i lia vest for Gryta (Solemskogen) De er desverre navnløse, men jeg regner med at det er noen som er skikkelig lei seg nå.
Dersom det er noen som savner kortet send meg en mail så skal jeg videreformidle kontakt til finner. m.c.granly@gmail.com

Nordre Lillomarka

Det er lørdag og en strålende sensommerdag. De nordvestligste postene rundt Holåsmyra, Lillomarkas høyeste myr, er dagens mål.
På denne tiden av året har jeg alltid en bærpeller i sekken, den fikk jeg bruk for. Derfor ble det bare 5 poster denne dagen og 5 kg. tyttebær. Vinterens tyttebærsyltetøy er i boks (fryseren).

Milahelgen

Vandrehelgen til FSK Mila ble gjennomført med Kveldsmila og Høstvandringen på lørdag og Milavandringen på søndag. Sistnevnte marsj hadde god oppslutning med over 100 startende. Mange av disse er diltere og det synes vi er veldig bra! Registrerte også at noen av dilterne er veldig ivrige og kort tid etter vandringen var det ti registreringer på alle poster i Lill-O-Dilten + Mini-O-Dilten! Hadde selv hektiske dager men håper arrangementet gikk bra og at deltagerne ble fornøyde med vandringene. Tross truende skyer var været bra begge dagene! 😀

Kveldsmila, Høstvandring og Milavandringen

Vandringer fra Rødtvet skole denne helgen i regi av Folkesportklubben Mila:

- Lørdag 20.08, Kveldsmila og Høstvandring, flytende start kl. 13-16 og løyper 2×6 km, siste innkomst kl. 18. Registrert deltagelse koster kr. 20 per vandring.

- Søndag 21.08, Milavandringen, distanser 6, 12, 16 km (start kl. 10-13) og 22 km (kl. 10-11); siste innkomst kl. 16; fullført vandring gir rett til 20 poeng i Lill-O-Dilten / Mini-O-Dilten og kode til nettregistrering i turorientering.no . Registrert deltagelse koster kr. 20 uten premiering og kr. 60 med premiering (kr. 30 for barn).

Bildene er fra vår prøvevandring onsdag kveld; på rasten ved Aurevann og rett før vi var i mål. Vel møtt til Rødtvet skole i helgen! 😀

Klippekort

Løse klippekort kan kjøpes på utsalgstedene. Du kan ellers skrive kodene på kortet i stedet for klipp, det godkjennes også.

Mistet klippekort....

Flott kveldstur (torsdag 11.aug) med poster i Solemskogen området.

Men presterte å legge et kart og 2 stk klippekort på taket av bilen når kjørte ut av parkeringsplassen på Solemskogen.

Oppdaget ikke det før hjemme igjen. : (

Så hvis noen diltere finner dem, står kontakt opplysninger på kortene. : )

Ellers lurer jeg på om:
1) Kan nye klippekort kjøpes igjen?
2) Godtar Lillodilten alle poster registert på internett ved sesongslutt i steden?

Mvh.
Ovan Mardal