Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Lillodilt dagen 29 mai.

Det er ikke alle som har mulighet til å møte opp denne ene dagen. Flere av de andre arrangørene lar slike poster stå ute i 2 til 3 dager og legger kartet på nett for nedlastning. Det bør være mulig for Lillomarka å også gjøre dette.
Det er sikkert flere enn meg som hadde satt pris på en slik en løsning.

Lillodilt og stolpejakt

Det er noen som lurer på sammenhengen her. Kartet over Grorud vedlagt i konvoluttene er de 20 første postene i stolpejakten. Disse teller i Lillodilten. Resten av stolpejakten gjelder ikke for Lillodilten, men er uansett verdt en tur. Resten av stolpejakten finnes på appen eller eget stolpejaktkart.

Mystisk og vilt på østsida av Stemmern

Når jeg vokste opp sykla vi fra Linderud til Stemmern for å bade. Det betyr at jeg kjenner meg hjemme i området, men jeg har aldri bevega meg i skråningene på østsida. Flott kveldstur. Mye myk mose og så var det blåveis på nr 8.
Sleit litt med 10’ern. Gikk på kompasset fra 9 til 10, men gikk litt for kort ser jeg på Endomondo etterpå. Jeg gikk helt ned til lysløypa og inn nordfra for å finne den. Fint å se en storfugl (tror jeg det var) like før siste post for kvelden var i boks.

Nydelig i skogen

Tok postene 24 og 25 inn fra Slattum i går Nydelig med mye blåveis, hvitveis og hestehov. Det har virkelig endret seg mye siden sist jeg gikk innover denne veien med den nye bebyggelsen.

Gjesteposter ved Østmarksetra

Vi tok gjestepostene ved Østmarksetra i dag – en stund etter det tette snøfallet hadde gitt seg – og derfor i strålende solskinn. Runden fra parkeringen er på ca 4 km.
Det er alltid fint med tur i Østmarka fordi det veksler mellom lyse, trivelige åsrygger og dype langsgående søkk eller små-daler. Nettopp vekslingen gjør turen spesiell. Kan du velge nord-sør-stier på åsryggene, anbefales det på det varmeste.