Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fin sti til post 58

Gikk fra post 59 til post 58 – tok selvfølgelig tråkket fra post 59 rett syd til veien, akkurat i svingen ser man en tydelig begynnelse på en sti i retning post 58 – den er ikke av merket på kartet – den kan annbefales, nydelig område og tar deg helt frem til høyden hvor post 58 er.

Lite, sort hundebånd mistet

Strålende sol i går (lørdag 23.4) og jeg pakket med myggolje og solbriller og ellers kledd for en vårlig tur. Vel fremme i Lill-O traktene kom det sne – til tider ganske tett. Møtte folk med lue og votter.
Fikk en fin og lang tur, tok alle postene så nær som 47 – den rakk jeg ikke, kom frem til bilden etter at gatelysene var tent. Turen rundt er på over 2 mil så var ganske sliten og sov godt.

Uheldigvis mistet jeg et båndet til hunden – tynt, lite og lett – sort av farge. Om noen finner det blir jeg glad om de tar det med seg og ringer 97632395 så kommer jeg å henter det.

Alle vårpostene i Lillodilten er ute!

I år er både vi og dilterne tidlige ute i skogen! Det er noen som har vært på alle tilgjengelige poster allerede – og noen er på god vei til merkekrav allerede før 1. mai!

Flere poster kommer neste helg – 30. april vil stolpejakten være i gang. De 20 stolpe-postene som er på kartet i Lillodilt-posen gir poeng i begge oppleggene. De 60 andre kan vi kose oss med på spasertur og sykkeltur i Groruddalen.

1. juni kommer også fjernpostene ut. Av hensyn til viltet (hekking og kalving) får i ikke sette dem ut tidligere. -Så da har vi noe å glede oss til!

Det er båndtvang nå!

Gikk minidilt i dag med barnebarn og hund, og vi traff dessverre flere løshunder. Det er båndtvang nå fordi fugler og dyr får unger på denne tiden, og løse hunder skremmer opp eller dreper disse. Vær så snille å ta hensyn!

Se innlegget under med fugleegg ved en post. Av og til kan det gå riktig ille, som her:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/dyrene/raadyrkalv-revet-i-stykker-av-loese-fuglehunder/a/23236410/

(Det skjer vel hvert år i Oslomarka…)

Husk at båndtvang gjelder for alle hunder – uansett størrelse på hunden – og uansett hvor god kontroll du har på den.

Postene 11 og 12 + 16-20

Tusen takk for informasjon om at det ikke er klippetenger! Det er ikke mulig å få kjøpt klippetenger lenger, så dette må vi nok leve med ut året. Det er tilstrekkelig å notere kode på kortet – og her på elektronisk klippekort.

Når det gjelder postene 16-20, så er disse ennå ikke satt ut. De kommer før 1. mai. Vi informerer her når de er ute i skogen.