Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Morgenstund i vårskogen

Denne uken har jeg vært ute i skogen i grå lysningen mellom kl 6 og 7. Det har stort sett vært vått, grått og tungt med mye regn.
Tross været er det et yrende dyr og fugleliv i skogen på denne tiden. Den vakre ormen på bildet kveilet seg på skiløypa inne ved Svartkulp.
Den hvilte hodet på restene av snøen. En tøff liten skapning som helt sikkert lengtet etter bedre tider og noen varme solstråler.
Inne på myrene ved post 38 spilte orrfuglen. Jeg observerte også 2 røy i en furu tett på myra. Jeg trakk meg varsomt tilbake og valgte en annen rute inn mot posten. Jeg skriver dette innlegget som en vennlig påminnelse om at vi er alle gjester i skogen. Trå varsomt. Naturen er ekstra sårbar akkurat nå.

Årets vakreste eventyr.

Eeeeeendelig er Lillodilten i gang. Begynte å få abstinenser etter den siste turen i høst. De meldte seg allerede i desember. Jeg trenger denne hjelpa for å komme meg ur på lengre turer. Jeg tror jeg har gått lillodilten i alle år helt siden starten. Like gøy her gang. De siste årene har jeg registrert meg for merker også. I fjor fikk jeg hjelp av skijegeren (på beina) ikke helt topp skiføre. Håper jeg får glede av Lillodilten i mange år framover. Er bare 72 år og møter både unge og eldre ute i løypa. Flere over 80 år er ikke uvanlig. Takk til dere som legger dette opp hvert år.

Min første tur i Lillomarka

Takker for et flott turopplegg, er så mye mer motiverende å gå tur når man har et mål.

Begynte å lete etter 19-20-16 for å så finne ut etterpå at disse enda ikke er lagt ut. Fin tur ble det iallefall, så får nok ta turen igjen.

Fortsatt en del is på de godt tråkka stiene, så kan være lurt å gå utenom de største veiene. :)