Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Vårtur ved Kolås

Etter at regnet ga seg i dag fikk vi oss vår første tur til tur-o-poster i Lillomarka. Det var flott å kunne ta seg fram uten å møte snø på normale veivalg mellom postene. Vil du finne snø – eller rettere sagt is – er det fortsatt mulig hvis du velger å gå på lysløypa, men skogen er helt snøfri nå i dette området.
På vår vei fant vi en o-post som har sittet lenge ute. Vi bestemte oss for å rydde opp, så nå er den fjernet.

Post 13 er nå på plass

Posten er nå på plass og vi takker for de som har meldt fra om feilen. De som ønsker å få koden til posten dersom de ikke ønsker en ekstra tur till området kan henvende seg til vår mailadresse.

Om post 13

Den er ikke grei å finne, fordi den er ganske mye feilplassert. De som leter etter denne før den er flyttet til riktig sted, kan finne den nordvest i myra i stedet for sørøst…
Det var bare tilfeldig at jeg fant den.

Postene 1-15 oppklaring tenger

Disse postene ble lagt ut allerede i høst. Tengene vil ta skade av vinteren. Koden er nok kvittering. Skriv gjerne koden på klippekortet. Tengene vil bli lagt ut før postene normalt ville vært ute, altså før 1. Mai.

Langs gamle Lillosetervei

De første postene på Kolås og Hestejordene er tatt, og i dag utstyrte jeg meg med gamasjer (og brodder i reserve) og tok fatt på postene langs gamle Lillosetervei. Det er ganske mye snø i skogen, og truger hadde nok vært nyttig.
Post 13 brukte jeg nokså lang tid på å finne. Den er vel ikke riktig plassert?

Poster i skogen

Det er hyggelig å lese at dere setter pris på det vi gjør!

I noen butikker har vi lovet at 5 poster i Lillodilten skulle være ute til 20. mars. De står ute.
Nå har vi 20 poster i Lillodilten og 4 poster i Minidilten ute allerede + en turmarsj. Det er ekstremt tidlig, og flere kommer det ikke før påsken er over fordi det fortsatt er mye snø i skogen.
Vi melder fortløpende når vi har hatt tid og snøforholdene tillater at vi får satt ut flere poster i skogen. Offisiell startdato er lørdag 9. april fra Grorud senter. Da har vi 5 poster som kun står ute den dagen.
Vi forsøker å få ut nærpostene til 1. mai, men kun hvis snøforholdene tillater det.

Vi ønsker alle en god påske med fine turer – kanskje kalde for føttene – i skogen etter Lillodiltposter.