Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

20 mars?

Hei. Mener jeg leste her inne at det skulle være noen poster 20 mars i år. Er det de dere har lagt ut i går?

Postene 1-15 i Lillodilten er ute

Vi står på og får ut poster. Også postene 1-15 i Lillodilten står i skogen. Dere kan regne med at det er mye snø i stor skog – og særlig hvis den ikke er sørvendt. Med godt påskevær regner vi med at snødybden synker raskt. God påske med Lillodilten!

Postene 26-30 i Lillodilten er ute

Vi er på hugget. Nå står også postene 26-30 i Lillodilten ute. Disse postene ligger på Kolås. Det meldes om fine forhold der med litt snø i nordhellinger og enkelte mindre snøflekker i solhellingene. Vi ønsker dere alle en god tur i skogen!

PV-70 klar for registrering

Nå er FSK Milas permanente vandring PV-70 klar for registrering i Lill-O-Dilten/Mini-O-Dilten. Man bruker stempelet til vandringen i klippekortet og en av kontrollene i løypen til registrering på nettet. Startstedet er Esso-stasjonen på Kalbakken og de nødvendige opplysningene finner dere i kofferten rett til venstre for inngangen. Løypene på 5 og 10 km er tilgjengelige mens traséen i Lillomarka (12 km) vil åpne senere. God tur! 😀

Vi har pakket deltakerposene!

I kveld har vi hatt stor pakkedugnad. Alle deltakerposene er pakket og vil være i butikkene i løpet av en ukes tid. Da kan dere planlegge en masse flotte turer i Lillomarka og noen i Østmarka.

Vi håper dere gleder dere like mye som oss til å ta en tur ut og finne poster igjen!