Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – MD02

Minipost 2

Hei Eva. Vi har i dag vært en tur på Årvoll for å se etter minipost 2. Den lå der den skulle, så du må nok ha vært på feil sted. Prøv igjen. Kanskje det er letter å ta kompasskurs fra teltet på toppen ved kollen?

MD 2

Var idag å lette etter Minidilt-poster på Årvollåsen. Uansett hvor mye jeg prøvde (og fra hvilke retninger og stier jeg kom inn), fant jeg ikke post MD 2… Så imidlertid en annen merking: KS 32, der jeg mener at posten burde ha vært. Surret jeg det bare til, eller er det evt. noen som også har forsøkt å finne posten i det siste uten hell?

Mvh Eva

Vårtur ved Kolås

Etter at regnet ga seg i dag fikk vi oss vår første tur til tur-o-poster i Lillomarka. Det var flott å kunne ta seg fram uten å møte snø på normale veivalg mellom postene. Vil du finne snø – eller rettere sagt is – er det fortsatt mulig hvis du velger å gå på lysløypa, men skogen er helt snøfri nå i dette området.
På vår vei fant vi en o-post som har sittet lenge ute. Vi bestemte oss for å rydde opp, så nå er den fjernet.