Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – TUR2

Milahelgen

Vandrehelgen til FSK Mila ble gjennomført med Kveldsmila og Høstvandringen på lørdag og Milavandringen på søndag. Sistnevnte marsj hadde god oppslutning med over 100 startende. Mange av disse er diltere og det synes vi er veldig bra! Registrerte også at noen av dilterne er veldig ivrige og kort tid etter vandringen var det ti registreringer på alle poster i Lill-O-Dilten + Mini-O-Dilten! Hadde selv hektiske dager men håper arrangementet gikk bra og at deltagerne ble fornøyde med vandringene. Tross truende skyer var været bra begge dagene! 😀

Kveldsmila, Høstvandring og Milavandringen

Vandringer fra Rødtvet skole denne helgen i regi av Folkesportklubben Mila:

- Lørdag 20.08, Kveldsmila og Høstvandring, flytende start kl. 13-16 og løyper 2×6 km, siste innkomst kl. 18. Registrert deltagelse koster kr. 20 per vandring.

- Søndag 21.08, Milavandringen, distanser 6, 12, 16 km (start kl. 10-13) og 22 km (kl. 10-11); siste innkomst kl. 16; fullført vandring gir rett til 20 poeng i Lill-O-Dilten / Mini-O-Dilten og kode til nettregistrering i turorientering.no . Registrert deltagelse koster kr. 20 uten premiering og kr. 60 med premiering (kr. 30 for barn).

Bildene er fra vår prøvevandring onsdag kveld; på rasten ved Aurevann og rett før vi var i mål. Vel møtt til Rødtvet skole i helgen! 😀