Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Litt dramatikk på Lill-O-Dilt-dagen

Bestemte meg for å ta en tur opp til Solemskogen i dag for å delta på Lill-O-Dilt-dagen. Som tenkt, så gjort, men mellom post C og D ville jeg ta snarveien og måtte da krysse bekken litt øst for C. Den var for bred til at jeg ville hoppe over, men et sted var det lagt ut stokker/trær over bekken. Syntes dette så bra ut, men kryssingen gikk ikke bra siden stokkene var råtne og da ble det et ordentlig bad i gjørmevannet! Fikk vann opp til brystet og det ble en smule dramatikk før jeg klarte å kravle meg til land. Mistet lesebrillene (ikke kostbare), men ellers gikk det bra og jeg fikk gjennomført programmet med å besøke de 8 postene. Men etter at jeg kom hjem ble det klesvask og en ordentlig dusj! Jeg satte ekstra stor pris på å klare kravet til 4 plakettpoeng (800 postpoeng) da jeg omsider kom meg til post D.

Man husker slike opplevelser – har erfart noe lignende en gang tidligere. Det var for noen år siden med Ola-Dilt i Østmarka.

Ellers tusen takk til Lillomarka O-lag med fine trimtilbud gjennom mange år med Mini-O-Dilten og Lill-O-Dilten, og nå også Stolpejakten i Groruddalen.