Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Ingen turmarsj 7. juni - tilbyr et alternativ

Turmarsjen «Langs Alnaelva» blir avlyst søndag 7. juni. Pga. situasjonen rundt Coronaviruset kan vi i Folkesportklubben Mila ikke gjennomføre denne vandringen denne dagen. Arrangementet bruker å overskride helsemyndighetenes instruks på maksimalt deltakertall (50) og strenge regler for bl.a. renhold gjør at vi ikke bruke vårt vanlige arrangementssted (Rødtvet skole).

Men vi tilbyr et alternativ – en løype på 5 km med start/mål ved Esso / Deli de Luca på Kalbakken (løypetrasé på bildet). Ute i løypa blir det satt to selvkontroller (SK) og den av disse på fire bokstaver kvalifiserer til 20 poeng i Lillomarka O-lags turorientering. Kontrollene vil bli satt ut natt til søndag og vil stå ute ut denne måneden. For de som også vil registrere deltagelse på turen (pris kr. 20,-) kan dette gjøres på vårt arrangement mandag 8. juni (kl. 18-20). Da bruker vi samme løype og startsted og traséen vil bli merket med løypebånd denne kvelden.