Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Årets hederspriser

I år var det 4 trofaste Lillodiltere som fikk en velfortjent påskjønnelse etter oppnådd 100 plakettpoeng.

Kari Rommen Syvertsen
Jan Petter Glendrange
Gro Tolstad
Solveig Hjelt

Vi gratulerer med innsatsen.

LD21

Vi beklager at det har vært litt tull med denne posten. Siden det nå bare er en helg igjen kommer vi nok ikke til å få rettet den opp i tide. For dere som har vært på posten er koden HELL.

Prøveposter

Prøvepostene er normalt noe som står kun en dag.I år ble de stående en måned for å gi folk sjansen i korona tiden. De er dermed tatt inn for lenge siden. Det som står inne på postene har med hvor lenge det er åpent for å registrere på nettet. Man må lese på kart og infoskriv. På grunn av spesielle omstendigheter ble prøveposter og lillodilt dagen poster stående lenger enn normat, men disse er nå inne. De resterende postene ligger ute til og med 4/10.

Nå er det innspurt!

Lillodilten har postene ute til og med 4 oktober. Etter dette blir postene hentet inn. Det er derfor viktig at dere som ønsker å ta alle postene planlegger med dette for øyet. Dersom dere ønsker å kjøpe merker, eller å få poengene registrert for å oppnå plakettpoeng må dere se i informasjonsskrivet. Send inn klippekort.

Feil postbeskrivelse

Dessverre har vi gjort en feil i trykkeprosessen for første opplag av Lillodilten, så postbeskrivelse på post 16+17 og 19+20 på klippekortet stemmer ikke. En hyggelig Lillodilter gjorde oss oppmerksom på dette og det er vi veldig glade for:) Her er de riktige:
Post 16: Under skrent
Post 17: Høydepunkt
Post 19: Under skrent
Post 20: Stein

Har du kjøpt Lillodilten etter Palmesøndag, er dette ikke noe problem, for vi har rettet opp på klippekortene i de to senere opptrykkene.

Post 76

Hvis noen ikke har funnet posten, kan de sende en sms til 90982937 for å få koden.
Vi har fått flyttet posten nå, 19.30 mandag kveld (1/6).

Vi beklager manglende oppmerksomhet – og forklarer det med at administrator har tatt litt fri i pinsen.

Turorienteringskonkurranse arrangeres av Norges Orienteringsforbund i pinsen (lørdag, søndag og mandag)

Her er sitat fra epost fra orienteringsforbundet:

Norges Orienteringsforbund lanserer en konkurranse for pinsen 2020!

Konkurransen gjelder i 3 hele pinsedager – lørdag – søndag og mandag (ikke fredag)

Premien er et gavekort på 1 500 kroner fra Noname til den personen som «tar» flest tur-o poster i løpet av pinsen, altså lørdag 30. mai – mandag 1. juni.

Deltaker som har vunnet blir hentet frem 2. juni

Håper det blir mest rettferdig. Vi er også klar over at en del klubber nordover ikke får deltatt i denne konkurransen pga snø. Trøsten er det kommer flere konkurranser!

NOF informerer om konkurransen via

Forbundets hjemmesider: http://orientering.no/nyheter/den-som-tar-flest-tur-o-poster-i-pinsen-vinner-gavekort-fra-noname/
På nettsidene til TurOrientering.no https://turorientering.no/
Forbundets Instagram
Forbundets Facebooksider