Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Nå er det innspurt!

Lillodilten har postene ute til og med 4 oktober. Etter dette blir postene hentet inn. Det er derfor viktig at dere som ønsker å ta alle postene planlegger med dette for øyet. Dersom dere ønsker å kjøpe merker, eller å få poengene registrert for å oppnå plakettpoeng må dere se i informasjonsskrivet. Send inn klippekort.

Feil postbeskrivelse

Dessverre har vi gjort en feil i trykkeprosessen for første opplag av Lillodilten, så postbeskrivelse på post 16+17 og 19+20 på klippekortet stemmer ikke. En hyggelig Lillodilter gjorde oss oppmerksom på dette og det er vi veldig glade for:) Her er de riktige:
Post 16: Under skrent
Post 17: Høydepunkt
Post 19: Under skrent
Post 20: Stein

Har du kjøpt Lillodilten etter Palmesøndag, er dette ikke noe problem, for vi har rettet opp på klippekortene i de to senere opptrykkene.

Post 76

Hvis noen ikke har funnet posten, kan de sende en sms til 90982937 for å få koden.
Vi har fått flyttet posten nå, 19.30 mandag kveld (1/6).

Vi beklager manglende oppmerksomhet – og forklarer det med at administrator har tatt litt fri i pinsen.

Turorienteringskonkurranse arrangeres av Norges Orienteringsforbund i pinsen (lørdag, søndag og mandag)

Her er sitat fra epost fra orienteringsforbundet:

Norges Orienteringsforbund lanserer en konkurranse for pinsen 2020!

Konkurransen gjelder i 3 hele pinsedager – lørdag – søndag og mandag (ikke fredag)

Premien er et gavekort på 1 500 kroner fra Noname til den personen som «tar» flest tur-o poster i løpet av pinsen, altså lørdag 30. mai – mandag 1. juni.

Deltaker som har vunnet blir hentet frem 2. juni

Håper det blir mest rettferdig. Vi er også klar over at en del klubber nordover ikke får deltatt i denne konkurransen pga snø. Trøsten er det kommer flere konkurranser!

NOF informerer om konkurransen via

Forbundets hjemmesider: http://orientering.no/nyheter/den-som-tar-flest-tur-o-poster-i-pinsen-vinner-gavekort-fra-noname/
På nettsidene til TurOrientering.no https://turorientering.no/
Forbundets Instagram
Forbundets Facebooksider

Lill-O-dilt-dagen 10.mai 2020 - frisk som en vårdag

Etter en lang periode med godvær kom Lill-O-dilt-dagen med sludd og våt snø på bakken. Våre 300 kart forsvant slett ikke som dugg for solen. Men dilterne meldte om god utsikt fra post E, og hadde sunn, frisk farge i kinnene etter turen.

Vi har mange kart igjen etter denne dagen. De er nå i en plastboks med lokk på trappa utenfor Vestbyveien 10. Ta dere en tur og hent kart. Dette blir et kontaktpunkt, så husk å “antibac’e de henda” etter forsiktig henting av kart. (Ta med Antibac selv.)

Lill-O-dilt-dagen 10.mai 2020 - her er kartet. Postene er på plass fra 9.00 søndag morgen, 10/5.

Søndag (10/5) er det Lill-O-dilt-dagen med 8 ekstra poster og utdeling av papirkart i tidsrommet 10-14 til de første 300 dilterne på Bueskytterbanen på Solemskogen!

Vi merker fra parkering/bussholdeplass/bom til Bueskytterbanen.

Gå med dem du bor med – og hold 1 meters avstand også i skogen.

Og – her er kartet, slik at dere kan planlegge turen og eventuelt skrive det ut hjemme før dere drar i morgen.

For å hindre for mye trengsel, står postene ute til og med 31/5. Men kartet blir kun tilgjengelig på papir søndag 10/5 (10-14). Etter dette må dere skrive det ut selv.

Aktiv i Lillomarka og felles treninger/arrangementer

I år har vi et annerledes år. Det er ikke lov til å arrangere fellestrening, for eksempel. Dette gjelder alle – også oss. Og derfor er det ikke noe tilbud om fellestrening for verken oss i Lillomarka O-lag, lillodiltere, aktivi-i-lillomarka’ere eller stolpejegere.

Det er vanskelig for oss å se inn i framtida, så vi kan ikke si når dette kommer i gang. Det beste for dere som har lyst til å være med på dette, er å følge med på “Aktiv i Lillomarka” sin hjemmeside, https://aktivilillomarka.no/ og se om det vil bli noe arrangement der. Hvis det ikke er annonsert der, er det sannsynlig at det ikke blir noe arrangement.