Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Grorud i påsken

Ja, det er bare å slutte seg til å takke Lillodilten. Flott for at dere har vært tidlig ute i år og som alltid lydhøre for forslag og tilbakemeldinger.
Her ser dere Grorud sentrum rundt 1950 der åpnings postene nå står i påsken.
Så får vi alle holde god avstand, ha hunden i bånd og smile og si hei når vi møtes..
God påske!

Post LD 24 var ikke der

Bare å takke Lillodilten som er i gang I disse tider. Flott tur i lia øst for Sanner i Maridalen idag.
Post LD 24 var ikke der og etter litt synfaring, manngard og naturstudier, så ga jeg opp. Prøvde etterpå et par alternative steiner i andre dalstrok i tilfelle postutsetter hadde tatt feil i farten. Men nei.
Posten er kanskje på vei ut i skogen?

Åpningsdagen. Kortidsposter

Til Lillodilten.
Oppdatert innlegg fra 16.mars.
Corona-situasjonen har vel nå gjort at dere ikke kan ha slike arrangementer, og da blir alternative langtids-løsninger enda mer aktuelle.

“Det går mot sesongåpning. Det blir nå færre og færre poster igjen i Oslo som bare står ute noen få timer i sesongen. Åpnings postene på Grorud er dessverre blant disse.
Vi vil oppfordre Lillodilten til å følge i %%FSK%% milas fotspor (!). De har i år innført mulighet til alternativ hvis man er forhindret fra å komme de timene turmarsjene deres pågår.

Åpningspostene på Grorud er en av vårens hyggelige arrangementer, men ikke alle har mulighet til å delta. Noen jobber, noen blir syke og spesielt i år vil folk kanskje unngå felles-arrangementer på grunn av Corona.

Får man ikke klippene åpningsdagen, så er man ute av den uhøytidelige, men stimulerende “konkurranse “ om å klare alle postene i Oslo. Det kan virke demotiverende for egen innsats at man fra starten av er “ute av dansen”.Turorientering skal jo nettopp være noe annet enn løp og kortids-arrangmenter. Tilgjengelighet og mulighet for flest mulige til å ta postene blir jo stadig mer vektlagt.
Vi vil derfor be om at åpningsdagens poster henger ute en uke eller helst to. (Dette gjelder også Lillodiltdagens poster senere i vår.)

Foreslår praktisk at dette gjøres ved at postene henges opp på vanlig måte med postskjermer for arrangementsdagen, men at det samtidig festes en diskret plakett i plast, papp ol som inneholder post nummer og klippekode på turorientering.no. Denne kan så bli hengende der selve postflagget taes inn.

Håper dere synes dette var en god og lett gjennomførbar ide for i år!”

Hilsen
Fleming Pettersen, Victor Hansen, Ole Kr Førrisdahl, og Reidar Kjær.