Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 46

Hei
Post 46 er ikke veldig vanskelig tilgjengelig, men jeg tror den henger for langt sør – i den grønne steinura. På kartet skal den henge nord for tømmerslepa som er avmerket og nordvest for den lille høyden stien ned mot Setertjern/Solemskogen går over.

Flotte turer i marka

Vi har i den siste perioden lagt dagens luftetur til små stier og virkelig søkt skogens ro – i likhet med mange andre!
Det er tørt og fint i hele Lillomarka. :-)

Her er noen glimt fra turene våre.

Farlig post-plassering

MD 25 skal ligge på et høydepunkt. Det gjør den for så vidt også, men hp er en stor stein/fjell som er delt i tre. Du må opp for å se eller ta bilde av koden. MEN VÆR FORSIKTIG!!!!! Det er lett å få et bein ned i den dype revnen som også er noe tildekket.
Klikk på bildet så skjønner dere hva jeg mener.

Lillomarkavandringen PV-70

Løypene på 5 og 10 km er åpne og vi har satt ut koden på fire bokstaver som kan brukes til registrering i Lill-O-Dilten / Mini-O-Dilten. Den inngår som én av selvkontrollene til denne vandringen. Selvkontrollene til runden på 12 km i Lillomarka vil bli satt ut til uken.

I dag fjernet vi kofferten og postkassen på startstedet Esso/Deli de Luca på Kalbakken – dette med bakgrunn i den pågående coronapandemien. Nå kan registrering og betaling (kr. 20 per tur per deltager) gjøres ved å sende pengene på Vipps eller via nettbank til FSK Milas konto. For de som ønsker stempling etc. kan dette gjøres på våre arrangementer eller etter avtale.

Hilsen Bjørn H. Granslo (FSK Mila)

Post 61-65

Post 61-65 er nå satt ut på Sørskogen. Det har kommet hogstfelt som ikke er tegnet inn på kartet og skogsmaskiner har stedvis ødelagt mye av grusveier og stier.

Åpningsposter fra Grorud senter fra i morgen tidlig

I år har vi av smittevernhensyn ikke åpning med salg av deltakerposer på Grorud senter. Til gjengjeld har vi åpningsposter som blir sittende til 13/4.

Derfor henstiller vi til deltakerne om å ikke løpe ut i store samlede skarer, men følge FHI sine råd om å gå alene eller bare sammen med dem man bor med. Hold god avstand til møtende og passerende. Det er heller ikke her klippetenger på postene.