Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Informasjon om Lill-o-dilten/Minidilten og Stolpejakten i Groruddalen

Myndighetene har innført strenge restriksjoner for ansamling av store menneskemengder og organisert aktivitet. Vi har rådført oss med Norges Orienteringsforbund i denne saken, og de har kommet frem til at Turorientering og Stolpejakt kan gjennomføres, men at klippetenger ikke skal brukes og at digitale løsninger skal tas i bruk så langt det er mulig.

Hold avstand både i marka og ellers i samfunnet. Vask hendene grundig og ikke ta på postmarkeringer. Ta med blyant/penn for å notere bokstavkoder på postene.

I tillegg til de ordinære salgsstedene (se “Utsalgssteder” i menyen til venstre) for Lill-o-dilt/Minidilt har vi også innført mulighet for å kunne kjøpe deltakerkonvoluttene via e-post og få den tilsendt i posten mot Vipps-betaling. Send en e-post til konvolutt@lillomarka.no for bestilling.

Turorientering og Stolpejakt kan være et viktig bidrag til folkehelsen når mange andre aktiviteter er satt på vent. Vi håper dere får mange fine turer i skogen, enten alene eller sammen med familien.

For tiden endrer situasjonen seg svært raskt. Det er derfor viktig at dere holder dere oppdatert på de seneste rådene fra myndighetene og at dere følger med på denne siden for ytterligere informasjon eller på vår facebook-gruppe «Stolpejakten i Groruddalen» eller tur-orienteringsbloggen www.turorientering.no/lillomarkaol/turblogg/2020/.

Det blir startposter fra lørdag 28. mars, men det er ikke felles åpningsarrangement. Postkartet legges ut her på bloggen og postene blir stående ute til over påske.

Stolpejakten i Groruddalen starter lørdag 4. april med 15 stolper på Romsås. Resten av stolpene i Groruddalen åpner 1. mai.

God tur!

Med vennlig hilsen

Lillomarka O-lag

Salg av konvolutter

Hei,
Åpningsdagen 28.03. er dessverre kansellert grunnet koronasituasjonen. Prøvepostene blir lagt ut på blogg.

Konvolutter kan bestilles på konvolutt@lillodilten.no. Betaling skjer til Vippskonto 97076 før utsendelse.

Priser:
Medlemmer: kr 350,- for Lillodilten og kr 100,- for Minidilten.
Ikke medlemmer: kr 450,- for Lillodilten og kr 150,- for Minidilten

Utsendelse skjer etter at betaling er registrert.

Husk å opplyse om navn og postadresse ved bestilling:)

Kart 2020

Når og hvor kan vi få kjøpt konvolutter.
Abstinensen er stor og vi gleder oss til ny sesong.
Mvh Tore Grefsrud

Åpning

Åpningsdagen holdes ikke som vanlig i år. Det blir lagt ut kart med prøveposter her på bloggen. Postene kommer til å ligge ute til over påske så det bør være mulig å holde litt avstand. Lillodilten er snart ute hos forselgere, og nytt av året er at det vil bli mulig å få konvolutten sendt hjem. En del poster er allerede ute så det blir snart mulighet for å starte sesongen. Hold avstand, det er god plass i skogen, men hils gjerne når man møtes. Følg med på bloggen!

Åpningsdagen

Det er vel myndighetenes og helsevesenets råd en skal følge i disse Corona-tider. Avlys åpningsdagen!!
Evt ta den senere.

Har forresten dugnadsgjengen som pakker kartene i konvolutter brukt engangshansker? Det er mye en skal forholde seg til i disse dager.

Mvh Grete Lindahl

Lillodilten startopp

Vi må forholde oss til råd fra forbundet. Vi håper vi klarer å finne et opplegg som kan tilfredsstille de fleste. Det blir nok et opplegg med minst mulig smitteeksponering. Informasjon kommer ut på bloggen når vi vet mer.

Ellers har vi fått beskjed om at klippetenger er ut, så i år blir det å notere kodene som gjelder.

Åpningsdagen. Kortidsposter

Til Lillodilten.
Oppdatert innlegg fra 16.mars.
Corona-situasjonen har vel nå gjort at dere ikke kan ha slike arrangementer, og da blir alternative langtids-løsninger enda mer aktuelle.

“Det går mot sesongåpning. Det blir nå færre og færre poster igjen i Oslo som bare står ute noen få timer i sesongen. Åpnings postene på Grorud er dessverre blant disse.
Vi vil oppfordre Lillodilten til å følge i %%FSK%% milas fotspor (!). De har i år innført mulighet til alternativ hvis man er forhindret fra å komme de timene turmarsjene deres pågår.

Åpningspostene på Grorud er en av vårens hyggelige arrangementer, men ikke alle har mulighet til å delta. Noen jobber, noen blir syke og spesielt i år vil folk kanskje unngå felles-arrangementer på grunn av Corona.

Får man ikke klippene åpningsdagen, så er man ute av den uhøytidelige, men stimulerende “konkurranse “ om å klare alle postene i Oslo. Det kan virke demotiverende for egen innsats at man fra starten av er “ute av dansen”.Turorientering skal jo nettopp være noe annet enn løp og kortids-arrangmenter. Tilgjengelighet og mulighet for flest mulige til å ta postene blir jo stadig mer vektlagt.
Vi vil derfor be om at åpningsdagens poster henger ute en uke eller helst to. (Dette gjelder også Lillodiltdagens poster senere i vår.)

Foreslår praktisk at dette gjøres ved at postene henges opp på vanlig måte med postskjermer for arrangementsdagen, men at det samtidig festes en diskret plakett i plast, papp ol som inneholder post nummer og klippekode på turorientering.no. Denne kan så bli hengende der selve postflagget taes inn.

Håper dere synes dette var en god og lett gjennomførbar ide for i år!”

Hilsen
Fleming Pettersen, Victor Hansen, Ole Kr Førrisdahl, og Reidar Kjær.