Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Postplukk på Lillostua

Dette er en tur med galt navn. Den bytter straks navn til “Lillodiltdagen”. Det kartet kommer vi sannsynligvis til å legge digitalt her på bloggen når Lillodiltdagen kommer.

Salg av konvolutter

Hei,
Åpningsdagen 28.03. er dessverre kansellert grunnet koronasituasjonen. Prøvepostene blir lagt ut på digitalt kart på turbloggen.

Konvolutter kan bestilles på konvolutt@lillomarka.no. Betaling skjer til Vippskonto 97076 før utsendelse.

Priser:
Medlemmer: kr 350,- for Lillodilten og kr 100,- for Minidilten.
Ikke medlemmer: kr 450,- for Lillodilten og kr 150,- for Minidilten

Utsendelse skjer etter at betaling er registrert.
Husk å opplyse om navn og postadresse ved bestilling:)

Fugleleiken

Fantastisk at dere er så tidlig ute med poster :)
Fin (og ganske hard) runde.

Første bilde: Fugleleilen, andre bilde: post 31 og Lille Gryta (nydelig utsikt i virkeligheten, men sola kom i veien for et godt bilde)

PS. Det er ikke mulig å klippe postene på Fugleleiken på nettet.

Minidilten 2020

En liten feilinformasjon: Minidiltpostene 1 til 10 er ikke lagt ut enda, men vil bli lagt ut i løpet av neste uke. Postene 11 til 20 er på plass:

Informasjon om Lill-o-dilten/Minidilten og Stolpejakten i Groruddalen

Myndighetene har innført strenge restriksjoner for ansamling av store menneskemengder og organisert aktivitet. Vi har rådført oss med Norges Orienteringsforbund i denne saken, og de har kommet frem til at Turorientering og Stolpejakt kan gjennomføres, men at klippetenger IKKE skal brukes og at digitale løsninger skal tas i bruk så langt det er mulig.
Hold avstand både i marka og ellers i samfunnet. Vask hendene grundig og ikke ta på postmarkeringer. Ta med blyant/penn for å notere bokstavkoder på postene.

I tillegg til de ordinære salgsstedene (se “Utsalgssteder” i menyen til venstre) for Lill-o-dilt/Minidilt har vi også innført
mulighet for å kunne kjøpe deltakerkonvoluttene via e-post og få den tilsendt i posten mot Vipps-betaling. Send en e-post til konvolutt@lillomarka.no for bestilling.

Turorientering og Stolpejakt kan være et viktig bidrag til folkehelsen når mange andre aktiviteter er satt på vent. Vi håper dere får mange fine turer i skogen, enten alene eller sammen med familien.

For tiden endrer situasjonen seg svært raskt. Det er derfor viktig at dere holder dere oppdatert på de seneste rådene fra myndighetene og at dere følger med på denne siden for ytterligere informasjon eller på vår facebook-gruppe «Stolpejakten i Groruddalen» eller tur-orienteringsbloggen www.turorientering.no/lillomarkaol/turblogg/2020/.

Det blir startposter fra lørdag 28. mars, men det er ikke felles åpningsarrangement. Postkartet legges ut her på bloggen og postene blir stående ute til over påske.
Stolpejakten i Groruddalen starter lørdag 4. april med 15 stolper på Romsås. Resten av stolpene i Groruddalen åpner 1. mai.
God tur!

Med vennlig hilsen
Lillomarka O-lag

2020-sesongen har IKKE klippetenger

Det er korona i samfunnet og vi kan bare ha ute poster UTEN klippetenger. Det står i flere meldinger nedover her – fra oss.

Vi vil ikke ha smitte i samfunnet på grunn av turorienteringen. Hold avstand. Ikke ta på postplakatene.