Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Flott vær og mange poster i skogen

I mangel på organisert idrett, var det mange som brukte dagen i skogen med bål ved vannene i marka.
En del har også tatt mange av postene som står ute. Vi kan melde om at postene 41-45 er ute i tillegg til de postene som allerede er avertert lenger ned på bloggen.

Husk: Hold god avstand til hverandre i skogen også! Ikke ta på postskjermen.
Det er ikke tenger eller stiftklemmer på postene. Ta med penn/blyant og noter koden.

Informasjon om Lill-o-dilten/Minidilten og Stolpejakten i Groruddalen

Myndighetene har innført strenge restriksjoner for ansamling av store menneskemengder og organisert aktivitet. Vi har rådført oss med Norges Orienteringsforbund i denne saken, og de har kommet frem til at Turorientering og Stolpejakt kan gjennomføres, men at klippetenger ikke skal brukes og at digitale løsninger skal tas i bruk så langt det er mulig.

Hold avstand både i marka og ellers i samfunnet. Vask hendene grundig og ikke ta på postmarkeringer. Ta med blyant/penn for å notere bokstavkoder på postene.

I tillegg til de ordinære salgsstedene (se “Utsalgssteder” i menyen til venstre) for Lill-o-dilt/Minidilt har vi også innført mulighet for å kunne kjøpe deltakerkonvoluttene via e-post og få den tilsendt i posten mot Vipps-betaling. Send en e-post til konvolutt@lillomarka.no for bestilling.

Turorientering og Stolpejakt kan være et viktig bidrag til folkehelsen når mange andre aktiviteter er satt på vent. Vi håper dere får mange fine turer i skogen, enten alene eller sammen med familien.

For tiden endrer situasjonen seg svært raskt. Det er derfor viktig at dere holder dere oppdatert på de seneste rådene fra myndighetene og at dere følger med på denne siden for ytterligere informasjon eller på vår facebook-gruppe «Stolpejakten i Groruddalen» eller tur-orienteringsbloggen www.turorientering.no/lillomarkaol/turblogg/2020/.

Det blir startposter fra lørdag 28. mars, men det er ikke felles åpningsarrangement. Postkartet legges ut her på bloggen og postene blir stående ute til over påske.

Stolpejakten i Groruddalen starter lørdag 4. april med 15 stolper på Romsås. Resten av stolpene i Groruddalen åpner 1. mai.

God tur!

Med vennlig hilsen

Lillomarka O-lag

Salg av konvolutter

Hei,
Åpningsdagen 28.03. er dessverre kansellert grunnet koronasituasjonen. Prøvepostene blir lagt ut på blogg.

Konvolutter kan bestilles på konvolutt@lillodilten.no. Betaling skjer til Vippskonto 97076 før utsendelse.

Priser:
Medlemmer: kr 350,- for Lillodilten og kr 100,- for Minidilten.
Ikke medlemmer: kr 450,- for Lillodilten og kr 150,- for Minidilten

Utsendelse skjer etter at betaling er registrert.

Husk å opplyse om navn og postadresse ved bestilling:)

Kart 2020

Når og hvor kan vi få kjøpt konvolutter.
Abstinensen er stor og vi gleder oss til ny sesong.
Mvh Tore Grefsrud

Åpning

Åpningsdagen holdes ikke som vanlig i år. Det blir lagt ut kart med prøveposter her på bloggen. Postene kommer til å ligge ute til over påske så det bør være mulig å holde litt avstand. Lillodilten er snart ute hos forselgere, og nytt av året er at det vil bli mulig å få konvolutten sendt hjem. En del poster er allerede ute så det blir snart mulighet for å starte sesongen. Hold avstand, det er god plass i skogen, men hils gjerne når man møtes. Følg med på bloggen!

Åpningsdagen

Det er vel myndighetenes og helsevesenets råd en skal følge i disse Corona-tider. Avlys åpningsdagen!!
Evt ta den senere.

Har forresten dugnadsgjengen som pakker kartene i konvolutter brukt engangshansker? Det er mye en skal forholde seg til i disse dager.

Mvh Grete Lindahl

Lillodilten startopp

Vi må forholde oss til råd fra forbundet. Vi håper vi klarer å finne et opplegg som kan tilfredsstille de fleste. Det blir nok et opplegg med minst mulig smitteeksponering. Informasjon kommer ut på bloggen når vi vet mer.

Ellers har vi fått beskjed om at klippetenger er ut, så i år blir det å notere kodene som gjelder.