Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Milavandringen søndag 23. august

Folkesportklubben Mila akter å gjennomføre denne vandringen og startstedet blir Grorud Samfunnshus, Gårdsveien 6, 0952 Oslo. Grunnet den rådende smittesituasjonen kan vi ikke bruke vårt vanlige startsted og vi må også følge instruksene fra helsemyndighetene rundt avstand, håndvask og registrering av deltagelse. Registrert deltagelse koster 20 kroner uten og 60 kroner med premiering.

Milavandringen får løyper på 6 km og 12 km (start kl. 10:00-13:00), 18 km (kl. 10:00-12:00) og 22 km (kl. 10:00-11:00). Løypene går i Groruddalen og i Lillomarka og kl. 16:00 er tiden for siste innkomst.

Alle løyper har samme utgang og før første løypedele blir det en felles selvkontroll (fire bokstaver) som også kan brukes til registrering i Lill-O-Dilten / Mini-O-Dilten (TUR2). Etter turmarsjen vil vi legge ut kart med trasé på korteste distanse og selvkontrollen vil bli stående ute resten av sesongen til turorienteringen. Da kan de som ikke kan delta på turmarsjen også få med seg denne posten.

Dagen før – lørdag 22. august – vil klubben arrangere turmarsjene Kveldsmila og Høstvandringen fra samme sted. Her blir det flytende start kl. 13:00-16:00 og distansene blir 6 og 12 km. Her vil det bli muligheter til å passere posten TUR1, som har stått ute siden 7. juni.

Velkommen til aktive dager 22. og 23. august!

Hilsen Bjørn H. Granslo
FSK Mila

Permanent vandring PV-70 - 12 km og de andre løypene

Takk for tilbakemelding om en knapt lesbar kontroll med Lill-O-Dilt-koden på 12 km-runden i Lillomarka. Her vil vi sette ut ny kode så snart vi får anledning. Inntil videre kan de som har gått turen få koden gjennom å sende SMS til 90973286 eller e-post til bgranslo@gmail.com.

Løypene på 5 og 10 km i Groruddalen. Vi observerte også i dag at første felles selvkontroll på fire bokstaver dessverre var borte. Men nå har vi satt ut ny kontroll og satser på at den får være på plass til ut Lill-O-Dilt-sesongen.

Hilsen Bjørn H. Granslo (FSK Mila)

Vandring 12 km løype

Gikk denne idag. Klarte ikke å avlese noen gyldig 4sifret kode, masse farger som fløt sammen, kunne bare ane noen bokstaver.
Denne bør rettes opp.
Mvh Harald Hovde

Vi har flere deltakerkonvolutter igjen!

Etter å ha trykket 3. opplag, har vi nok konvolutter! De kan kjøpes i utsalgene: Norli Grorud, Esso Kalbakken, Milsluker’n på Ullevål og markastuene Lilloseter, Linderudkollen og Trollvann eller på epost konvolutt@lillomarka.no med deltakerkonvolutt i posten eller henting på Grorud.

I tillegg startet Lillomarka Challenge i Stolpejakten opp nylig. Her er det 100 nye stolper over hele Lillomarka. Disse teller ikke i Lillodilten, men gir deg nye turer i marka.
Opplegg for Lillomarka Challenge kan kjøpes bit for bit i Stolpejakten-appen.
Kartene du kjøper blir tilgjengelige i appen for deg. Ved behov kan du laste ned og printe ut kartene du kjøper i nettportalen www.stolpejakten.no
Det vil også være en brosjyre til salgs med alle 10 kartene. Denne koster kr.250,-. Sammen med brosjyren følger innløsningskoder for å få tilgang til de samme kartene i appen.
Vi anbefaler derfor at du kjøper brosjyren først, så slipper du å betale dobbelt opp (hvis du savner papirkartet).

Tips: Vi fant (noen) modne blåbær i skogen i går!

Turmarsjpostene

Posten på vår permanente vandring (%%VNDR%%) står fortsatt ute og vil gjøre det ut sesongen. Den er på fire bokstaver og er én av selvkontrollene til PV-70. På denne bloggen har vi tidligere vist traséen til runden på 5 km – det er også løyper på 10 km og 12 km. Registrering av korrekt kode er tilstrekkelig til deltagelse i Lill-O-Dilten / Mini-O-Dilten. For de som også ønsker å registrere gjennomført vandring (pris kr. 20,- per tur) kan dette gjøres på et av våre arrangementer.

Vår siste vandring før sommerpausen blir mandag 22. juni. Vi bruker samme trasé (5 km) som tidligere meddelt i dette forumet og Facebook-gruppen til %%FSK%% Mila. Start kl. 18-18.30 fra utenfor Esso / Deli de Luca på Kalbakken. En av selvkontrollene (post TUR1) kan brukes til turorienteringen.

Hilsen Bjørn H. Granslo
%%FSK%% Mila

Turmarsjpost

Er posten fortsatt ute? Jeg ser at siste klipp var 1. juni. Er det kartutsnittet med 2 selvkontroller i turbloggen for posten som gjelder?

Feil postbeskrivelse

Dessverre har vi gjort en feil i trykkeprosessen for første opplag av Lillodilten, så postbeskrivelse på post 16+17 og 19+20 på klippekortet stemmer ikke. En hyggelig Lillodilter gjorde oss oppmerksom på dette og det er vi veldig glade for:) Her er de riktige:
Post 16: Under skrent
Post 17: Høydepunkt
Post 19: Under skrent
Post 20: Stein

Har du kjøpt Lillodilten etter Palmesøndag, er dette ikke noe problem, for vi har rettet opp på klippekortene i de to senere opptrykkene.

Ingen turmarsj 7. juni - tilbyr et alternativ

Turmarsjen «Langs Alnaelva» blir avlyst søndag 7. juni. Pga. situasjonen rundt Coronaviruset kan vi i Folkesportklubben Mila ikke gjennomføre denne vandringen denne dagen. Arrangementet bruker å overskride helsemyndighetenes instruks på maksimalt deltakertall (50) og strenge regler for bl.a. renhold gjør at vi ikke bruke vårt vanlige arrangementssted (Rødtvet skole).

Men vi tilbyr et alternativ – en løype på 5 km med start/mål ved Esso / Deli de Luca på Kalbakken (løypetrasé på bildet). Ute i løypa blir det satt to selvkontroller (SK) og den av disse på fire bokstaver kvalifiserer til 20 poeng i Lillomarka O-lags turorientering. Kontrollene vil bli satt ut natt til søndag og vil stå ute ut denne måneden. For de som også vil registrere deltagelse på turen (pris kr. 20,-) kan dette gjøres på vårt arrangement mandag 8. juni (kl. 18-20). Da bruker vi samme løype og startsted og traséen vil bli merket med løypebånd denne kvelden.

Ad: Turmarsjen 7.6

Kartet blir lagt ut på Facebook-siden til Folkesportklubben (FSK) Mila og på denne bloggen. Kan tidligst gjøre dette sent i kveld siden jeg nå er på jobb.

Hilsen Bjørn H. Granslo