Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Feil kode LD78

LD 78 varsler: Feil kode. Det er skrevet manuelt over gammel kode (som var ufullstendi)g, men rettelsen registreres alså som feil.

Turorienteringskonkurranse arrangeres av Norges Orienteringsforbund i pinsen (lørdag, søndag og mandag)

Her er sitat fra epost fra orienteringsforbundet:

Norges Orienteringsforbund lanserer en konkurranse for pinsen 2020!

Konkurransen gjelder i 3 hele pinsedager – lørdag – søndag og mandag (ikke fredag)

Premien er et gavekort på 1 500 kroner fra Noname til den personen som «tar» flest tur-o poster i løpet av pinsen, altså lørdag 30. mai – mandag 1. juni.

Deltaker som har vunnet blir hentet frem 2. juni

Håper det blir mest rettferdig. Vi er også klar over at en del klubber nordover ikke får deltatt i denne konkurransen pga snø. Trøsten er det kommer flere konkurranser!

NOF informerer om konkurransen via

Forbundets hjemmesider: http://orientering.no/nyheter/den-som-tar-flest-tur-o-poster-i-pinsen-vinner-gavekort-fra-noname/
På nettsidene til TurOrientering.no https://turorientering.no/
Forbundets Instagram
Forbundets Facebooksider

Mistet stav.

Har noen funnet en sammenleggbar stav i nærheten av post 19? Den falt ut av sekken til min venninde for noen dager siden. Henv. på tlf. 40840410

Lillodiltdagen

Lillodiltdagen ble på mandag 11. mai for oss, i disse coronatider.
Fint at postene står ute i mai. Vi traff mange hyggelige Lillodiltere som var ute i samme ærend.
Takk fra 2 oldeforeldre

Lillodiltdagen

Ja, i dag ble det Lillodiltdag for min del. Gikk fra Årvoll over åsen, så jeg utvidet ruten litt. Det ble en ganske lang runde, tror kanskje jeg må korte ned litt hvis jeg skal gå den med barnebarn. Det var også koselig å treffe flere andre diltere.
Det er virkelig flott å ha Lillodilten (og OlaDilt) i denne tiden, det har blitt mange turer i år. Tusen takk til dere som ordner alt dette for oss.