Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Lillodiltdagen

Ja, i dag ble det Lillodiltdag for min del. Gikk fra Årvoll over åsen, så jeg utvidet ruten litt. Det ble en ganske lang runde, tror kanskje jeg må korte ned litt hvis jeg skal gå den med barnebarn. Det var også koselig å treffe flere andre diltere.
Det er virkelig flott å ha Lillodilten (og OlaDilt) i denne tiden, det har blitt mange turer i år. Tusen takk til dere som ordner alt dette for oss.

Litt dramatikk på Lill-O-Dilt-dagen

Bestemte meg for å ta en tur opp til Solemskogen i dag for å delta på Lill-O-Dilt-dagen. Som tenkt, så gjort, men mellom post C og D ville jeg ta snarveien og måtte da krysse bekken litt øst for C. Den var for bred til at jeg ville hoppe over, men et sted var det lagt ut stokker/trær over bekken. Syntes dette så bra ut, men kryssingen gikk ikke bra siden stokkene var råtne og da ble det et ordentlig bad i gjørmevannet! Fikk vann opp til brystet og det ble en smule dramatikk før jeg klarte å kravle meg til land. Mistet lesebrillene (ikke kostbare), men ellers gikk det bra og jeg fikk gjennomført programmet med å besøke de 8 postene. Men etter at jeg kom hjem ble det klesvask og en ordentlig dusj! Jeg satte ekstra stor pris på å klare kravet til 4 plakettpoeng (800 postpoeng) da jeg omsider kom meg til post D.

Man husker slike opplevelser – har erfart noe lignende en gang tidligere. Det var for noen år siden med Ola-Dilt i Østmarka.

Ellers tusen takk til Lillomarka O-lag med fine trimtilbud gjennom mange år med Mini-O-Dilten og Lill-O-Dilten, og nå også Stolpejakten i Groruddalen.

Lill-O-dilt-dagen 10.mai 2020 - frisk som en vårdag

Etter en lang periode med godvær kom Lill-O-dilt-dagen med sludd og våt snø på bakken. Våre 300 kart forsvant slett ikke som dugg for solen. Men dilterne meldte om god utsikt fra post E, og hadde sunn, frisk farge i kinnene etter turen.

Vi har mange kart igjen etter denne dagen. De er nå i en plastboks med lokk på trappa utenfor Vestbyveien 10. Ta dere en tur og hent kart. Dette blir et kontaktpunkt, så husk å “antibac’e de henda” etter forsiktig henting av kart. (Ta med Antibac selv.)

Lill-O-dilt-dagen 10.mai 2020 - her er kartet. Postene er på plass fra 9.00 søndag morgen, 10/5.

Søndag (10/5) er det Lill-O-dilt-dagen med 8 ekstra poster og utdeling av papirkart i tidsrommet 10-14 til de første 300 dilterne på Bueskytterbanen på Solemskogen!

Vi merker fra parkering/bussholdeplass/bom til Bueskytterbanen.

Gå med dem du bor med – og hold 1 meters avstand også i skogen.

Og – her er kartet, slik at dere kan planlegge turen og eventuelt skrive det ut hjemme før dere drar i morgen.

For å hindre for mye trengsel, står postene ute til og med 31/5. Men kartet blir kun tilgjengelig på papir søndag 10/5 (10-14). Etter dette må dere skrive det ut selv.

Aktiv i Lillomarka og felles treninger/arrangementer

I år har vi et annerledes år. Det er ikke lov til å arrangere fellestrening, for eksempel. Dette gjelder alle – også oss. Og derfor er det ikke noe tilbud om fellestrening for verken oss i Lillomarka O-lag, lillodiltere, aktivi-i-lillomarka’ere eller stolpejegere.

Det er vanskelig for oss å se inn i framtida, så vi kan ikke si når dette kommer i gang. Det beste for dere som har lyst til å være med på dette, er å følge med på “Aktiv i Lillomarka” sin hjemmeside, https://aktivilillomarka.no/ og se om det vil bli noe arrangement der. Hvis det ikke er annonsert der, er det sannsynlig at det ikke blir noe arrangement.

Lill-O-dilt-dagen 10.mai 2020

På grunn av korona-pandemien, må vi endre programmet vårt.

Det blir ikke servering på Lill-O-dilt-dagen i år.

Vi legger ut elektronisk kart på denne siden lørdag ettermiddag/kveld, slik at dere kan skrive det ut hjemme,

Postene settes ut søndag morgen og er klare til klokka 9.00. De blir stående ute til 31/5. Postene har postnummer EP01 til EP08 og gir poeng i Lill-O-Dilten.

Vi vil merke fra parkering/bussholdeplass på Solemskogen til bueskytterbanen der det i åpningstiden (10-14) søndag 10/5 vil bli mulig å få ferdigtrykt kart på papir.