Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 61

Hei.
Jeg er ganske ny i Lillodilten men jeg lurer på hvorfor post 61 er satt opp med platen en plass og markeringen en annen plass. Det er i hvert fall 30 meter mellom de. Er det gjort på grunn av alle trea som ligger vindfelt?

Turmarsj og tips

På grunn av koronaen og smittevernhensyn, kan vi ikke ha opplegg som medfører at mange personer tar på det samme utstyret. Derfor er det endring i år – slik at Esso ikke lenger kan ha kofferten med turopplegget.

Tips til hvordan du skal se om det er innlegg på turbloggen om den posten/turen du vil “ta”:
Gå til “Poster med linjemodus”, trykk på aktuelt postnavn – her VNDR. Da kommer antall innlegg om den posten opp i ruta. Trykk på 4-tallet (aktuelt i dag) for VNDR.

Her er kopi av den viktigste setningen:
Dersom du ønsker å gjennomføre vandringen, kan du finne løypebeskrivelser og kart på www.fskmila.no under fanen «PV70 og PV86» (http://fskmila.no/pv%20permanent%20vandring.html ).

God tur!

Turmasjen PV70

Jeg troppet opp på Esso Kalbakken i dag for å ta poengene for den permanente turmarsjen PV70, men fikk beskjed om at de har sluttet med dette.
Jeg finner ingen informasjon på fskmila.no og ingen informasjon her.
Jeg synes det burde blitt informert om dette slik at vi slipper å ta bomtur, og jeg lurer på hvordan man nå skal få tatt de 20 poengene for PV70?

Vh Trond.

Mistet caps.

Om det er noen som finner en grå caps i nærheten av post 11 på lillodilten så tilhøtter den min bror Stein Kareliussen. Hilsen Bjørg Kareliussen.

Stolpejakten på Romsås kommer i gang lørdag 18.4!

Nå har vi fått “grønt lys” for å starte opp med de stolpene som ligger på Romsås. Det er de 15 stolpene som gir poeng både i Stolpejakten og i Lillodilten/Minidilten.

Dette gleder vi oss til!

Postene blir tilgjengelige fra klokka 8.00 lørdag morgen 18/4.
Vis hensyn og følg smittevernreglene. Ikke ta på postutstyr. Står det folk på posten – vent på tur på god avstand.

Resten av stolpene blir tilgjengelige fra 1.5.