Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – TUR1

Milavandringen søndag 23. august

Folkesportklubben Mila akter å gjennomføre denne vandringen og startstedet blir Grorud Samfunnshus, Gårdsveien 6, 0952 Oslo. Grunnet den rådende smittesituasjonen kan vi ikke bruke vårt vanlige startsted og vi må også følge instruksene fra helsemyndighetene rundt avstand, håndvask og registrering av deltagelse. Registrert deltagelse koster 20 kroner uten og 60 kroner med premiering.

Milavandringen får løyper på 6 km og 12 km (start kl. 10:00-13:00), 18 km (kl. 10:00-12:00) og 22 km (kl. 10:00-11:00). Løypene går i Groruddalen og i Lillomarka og kl. 16:00 er tiden for siste innkomst.

Alle løyper har samme utgang og før første løypedele blir det en felles selvkontroll (fire bokstaver) som også kan brukes til registrering i Lill-O-Dilten / Mini-O-Dilten (TUR2). Etter turmarsjen vil vi legge ut kart med trasé på korteste distanse og selvkontrollen vil bli stående ute resten av sesongen til turorienteringen. Da kan de som ikke kan delta på turmarsjen også få med seg denne posten.

Dagen før – lørdag 22. august – vil klubben arrangere turmarsjene Kveldsmila og Høstvandringen fra samme sted. Her blir det flytende start kl. 13:00-16:00 og distansene blir 6 og 12 km. Her vil det bli muligheter til å passere posten TUR1, som har stått ute siden 7. juni.

Velkommen til aktive dager 22. og 23. august!

Hilsen Bjørn H. Granslo
FSK Mila

Turmarsjpostene

Posten på vår permanente vandring (%%VNDR%%) står fortsatt ute og vil gjøre det ut sesongen. Den er på fire bokstaver og er én av selvkontrollene til PV-70. På denne bloggen har vi tidligere vist traséen til runden på 5 km – det er også løyper på 10 km og 12 km. Registrering av korrekt kode er tilstrekkelig til deltagelse i Lill-O-Dilten / Mini-O-Dilten. For de som også ønsker å registrere gjennomført vandring (pris kr. 20,- per tur) kan dette gjøres på et av våre arrangementer.

Vår siste vandring før sommerpausen blir mandag 22. juni. Vi bruker samme trasé (5 km) som tidligere meddelt i dette forumet og Facebook-gruppen til %%FSK%% Mila. Start kl. 18-18.30 fra utenfor Esso / Deli de Luca på Kalbakken. En av selvkontrollene (post TUR1) kan brukes til turorienteringen.

Hilsen Bjørn H. Granslo
%%FSK%% Mila

Ingen turmarsj 7. juni - tilbyr et alternativ

Turmarsjen «Langs Alnaelva» blir avlyst søndag 7. juni. Pga. situasjonen rundt Coronaviruset kan vi i Folkesportklubben Mila ikke gjennomføre denne vandringen denne dagen. Arrangementet bruker å overskride helsemyndighetenes instruks på maksimalt deltakertall (50) og strenge regler for bl.a. renhold gjør at vi ikke bruke vårt vanlige arrangementssted (Rødtvet skole).

Men vi tilbyr et alternativ – en løype på 5 km med start/mål ved Esso / Deli de Luca på Kalbakken (løypetrasé på bildet). Ute i løypa blir det satt to selvkontroller (SK) og den av disse på fire bokstaver kvalifiserer til 20 poeng i Lillomarka O-lags turorientering. Kontrollene vil bli satt ut natt til søndag og vil stå ute ut denne måneden. For de som også vil registrere deltagelse på turen (pris kr. 20,-) kan dette gjøres på vårt arrangement mandag 8. juni (kl. 18-20). Da bruker vi samme løype og startsted og traséen vil bli merket med løypebånd denne kvelden.

Ad: Turmarsjen 7.6

Kartet blir lagt ut på Facebook-siden til Folkesportklubben (FSK) Mila og på denne bloggen. Kan tidligst gjøre dette sent i kveld siden jeg nå er på jobb.

Hilsen Bjørn H. Granslo

Ad: Turmarsj søndag 7.6.?

Ingen vanlig turmarsj 7. juni pga. situasjonen rundt viruspandemien. Men vi i FSK Mila vil ha en løype på 5 km med to selvkontroller og den ene kontrollen brukes til registrering i turorienteringen. Vi vil legge ut kart med løypetraséen og plasseringen av kontrollene. Kontrollene skal være satt ut til søndag og vi legger opp til at de blir stående ute resten av denne måneden.

Hilsen Bjørn H. Granslo
FSK Mila