Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – VNDR

Permanent vandring PV-70 - 12 km og de andre løypene

Takk for tilbakemelding om en knapt lesbar kontroll med Lill-O-Dilt-koden på 12 km-runden i Lillomarka. Her vil vi sette ut ny kode så snart vi får anledning. Inntil videre kan de som har gått turen få koden gjennom å sende SMS til 90973286 eller e-post til bgranslo@gmail.com.

Løypene på 5 og 10 km i Groruddalen. Vi observerte også i dag at første felles selvkontroll på fire bokstaver dessverre var borte. Men nå har vi satt ut ny kontroll og satser på at den får være på plass til ut Lill-O-Dilt-sesongen.

Hilsen Bjørn H. Granslo (FSK Mila)

Vandring 12 km løype

Gikk denne idag. Klarte ikke å avlese noen gyldig 4sifret kode, masse farger som fløt sammen, kunne bare ane noen bokstaver.
Denne bør rettes opp.
Mvh Harald Hovde

Turmarsjpostene

Posten på vår permanente vandring (%%VNDR%%) står fortsatt ute og vil gjøre det ut sesongen. Den er på fire bokstaver og er én av selvkontrollene til PV-70. På denne bloggen har vi tidligere vist traséen til runden på 5 km – det er også løyper på 10 km og 12 km. Registrering av korrekt kode er tilstrekkelig til deltagelse i Lill-O-Dilten / Mini-O-Dilten. For de som også ønsker å registrere gjennomført vandring (pris kr. 20,- per tur) kan dette gjøres på et av våre arrangementer.

Vår siste vandring før sommerpausen blir mandag 22. juni. Vi bruker samme trasé (5 km) som tidligere meddelt i dette forumet og Facebook-gruppen til %%FSK%% Mila. Start kl. 18-18.30 fra utenfor Esso / Deli de Luca på Kalbakken. En av selvkontrollene (post TUR1) kan brukes til turorienteringen.

Hilsen Bjørn H. Granslo
%%FSK%% Mila

Turmarsjpost

Er posten fortsatt ute? Jeg ser at siste klipp var 1. juni. Er det kartutsnittet med 2 selvkontroller i turbloggen for posten som gjelder?

Turmarsj og tips

På grunn av koronaen og smittevernhensyn, kan vi ikke ha opplegg som medfører at mange personer tar på det samme utstyret. Derfor er det endring i år – slik at Esso ikke lenger kan ha kofferten med turopplegget.

Tips til hvordan du skal se om det er innlegg på turbloggen om den posten/turen du vil “ta”:
Gå til “Poster med linjemodus”, trykk på aktuelt postnavn – her VNDR. Da kommer antall innlegg om den posten opp i ruta. Trykk på 4-tallet (aktuelt i dag) for VNDR.

Her er kopi av den viktigste setningen:
Dersom du ønsker å gjennomføre vandringen, kan du finne løypebeskrivelser og kart på www.fskmila.no under fanen «PV70 og PV86» (http://fskmila.no/pv%20permanent%20vandring.html ).

God tur!

Turmasjen PV70

Jeg troppet opp på Esso Kalbakken i dag for å ta poengene for den permanente turmarsjen PV70, men fikk beskjed om at de har sluttet med dette.
Jeg finner ingen informasjon på fskmila.no og ingen informasjon her.
Jeg synes det burde blitt informert om dette slik at vi slipper å ta bomtur, og jeg lurer på hvordan man nå skal få tatt de 20 poengene for PV70?

Vh Trond.

Lillomarkavandringen PV-70

Løypene på 5 og 10 km er åpne og vi har satt ut koden på fire bokstaver som kan brukes til registrering i Lill-O-Dilten / Mini-O-Dilten. Den inngår som én av selvkontrollene til denne vandringen. Selvkontrollene til runden på 12 km i Lillomarka vil bli satt ut til uken.

I dag fjernet vi kofferten og postkassen på startstedet Esso/Deli de Luca på Kalbakken – dette med bakgrunn i den pågående coronapandemien. Nå kan registrering og betaling (kr. 20 per tur per deltager) gjøres ved å sende pengene på Vipps eller via nettbank til FSK Milas konto. For de som ønsker stempling etc. kan dette gjøres på våre arrangementer eller etter avtale.

Hilsen Bjørn H. Granslo (FSK Mila)