Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Lunderseter IL - O-gruppa (Kongsvinger)

Lunderseter IL - O-gruppa (Kongsvinger) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Lunderseter IL - O-gruppa (Kongsvinger) på e-post Hybel_huldra_82@hotmail.com for å opplyse om dette.

Lunderseter IL O-gruppa har i år 15 turorienteringsposter på kartet Digernesseter. Og 15 poster på helt nye Langåsen kartet. Disse er av varierende vansklighetsgrad.

I tilegg har vi kulturminneposter 15 poster. Disse er lagt langs en beskrevet/merket trase på sti/vei. De er fordelt på fire forskjellige turer, her kan man enten ta dem på egenhånd og lese opphengt beskrivelse på postene. Eller man kan delta på fellesturer med orienteringsgruppa. På fellesturene har vi lokale guider som deler av sin kunnskap og vi har en kaffepause underveis.

Fellesturer til kulturposter går 27/5 Sætaberget, 17/6 Bruntjernet, 19/8 Øyersjøen rundt, 16/9 Vebjørntjern. Alle turer med oppmøte klokken 18.00.

Velkommen!