Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Målselv IL - Turorientering

Målselv IL - Turorientering har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Målselv IL - Turorientering på e-post orientering@malselv-il.no for å opplyse om dette.

VELOMMEN TIL TURORIENTERING 2020 MÅLSELV IL

Turorienteringen i 2020 består av 30 poster.  Tur-o-postene er plassert ut på kartene «Karlstad» og «Olsborg» i Sollia og på Kjellmoen.  I Sollia har vi lagt opp til at noen eller alle postene kan tas i kombinasjon med topp-tur til Brorstadvatnet.

Postene har en kode bestående av 3 bokstaver og/eller tall.  Ta med pen eller blyant og registrer koden på din brukerkonto på turorientering.no eller i appen "Turorientering".

Kartene selges via turorientering.no.  Kr 25,- pr kartutsnitt.  Dette dekker kostnader til materiell og en avgift til Norges Orienteringsforbund.  Dersom det skulle bli et lite overskudd, vil det gå til å revidere o-gruppas gamle kart.

Postene henger ute til 20. september.

Dersom du er usikker på karttegnene som er tegnet inn kartene, finner du forklaringer på de enkleste og mest vanlige her.  Trenger du litt oppfrisking på bruk av kompass kan du lese litt her.

Det vil bli trukket ut premier blant de som har registrert kodene på sin bruker på turorientering.no eller har benyttet appen.

Husk å ta hensyn ved parkering og lukk igjen grinder ol. Husk båndtvang !!

Det er en del år siden Målselv IL la ut tur-orienteringsposter.  Vi prøver igjen nå i 2020, og blir det populært, vil vi nok forsøke å utvide tilbudet til neste år.

Norges Orienteringsforbund har innsett at en betydelig del av deres aktivitet er tur- og mosjonsorientering.  Vi oppfordrer derfor alle turorienterere til å registrere postklippene på turorientering.no.

VIKTIG VEDR KORONAVIRUSPANDEMIEN

Turorientering er en uorganisert aktivitet for enkeltpersoner og/eller familier slik at smittefaren bør være liten.

Følg allikevel myndighetenes smittevern regler !!

  • HOLD AVSTAND
  • GOD HÅNDHYGENE

Ved dårlig allmenntilstand skal man ikke gå turorientering.

____________________________________________________________________________________________________________

O-gruppa i Målselv IL ønsker deg riktig god tur !