Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Marnardal IL Turorientering 2020 - Høyeheia

turen stengte 1. okt

20 poster ligger på det nye orienteringskartet i Høyeheia, nord for Høye og øst for Fidjestøl. Her er det også lagt inn 2-3 turer. Dette kartet har målestokk 1:10000 (1 cm på kart er 100 m i terreng).

  • Post 1-5  
    De første fem postene ligger i kort avstand fra Fidjestøl og egner seg godt for en rask kveldstur. Parkering ved Fidjestøl sag eller nord for Fidjestøl.
  • Post 6-12
    Disse postene når du med en spasertur innover traktorveien fra Fidjestøl. Deretter finner du postene spredt i området rundt Hessmyråsen og Poddetjønn. Parkering ved Fidjestøl sag.
  • Post 13-20
    Disse postene ligger spredt i terrenget sør for Øygardsvatnet og stort sett i nærheten av greie ledelinjer i terrenget. Parkering ved traktorvei sør for Fidjestøl.

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

4 stjerner
Høyeheia

Skrevet av Sverre Bjølgerud

Fin, men seig runde. Gikk ganske rett på alle postene, men leita en stund etter post 18. Denne er merket sørøst for veien, men ligger nordvest for veien. Burde jo nesten ha sett denne, men fokuset var andre veien. 🏃‍♂️🏃‍♂️Jeg avslutta med post 1, og et deilig bad i tjernet. Tipper på 20 grader i vannet. 🏊‍♂️👍👏👏👍

Les alle anmeldelser →