Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turorientering Marnardal 2020 - Breland

turen stengte 1. okt

20 poster ligger på kart over Breland, med 3 turer lagt inn. Her er det mye flott terreng. Det er markert tre parkeringsplasser og vi anmoder om at disse brukes og at man ikke kjører lenger innover veiene. Dette kartet har målestokk 1:12500 (1 cm på kart er 125 m i terreng).

  • Post 21-30
    Parkering ved Breland stasjon. Denne turen er av de lengre om man velger å ta alle postene, men samtidig i kjempeflott terreng. Fagrevannet lever opp til navnet sitt og er verdt et besøk. Her er også badeplass ved post 21 og fin rasteplass ved post 23.
  • Post 31-35
    Parkering ved veien til Skår. For å komme til disse fem postene nord for veien er det først noe stigning før man er oppe på heia.
  • Post 36-40
    Parkering ved Breland skolehus. Her er det for eksempel mulig med en runde som starter med post 36, deretter enten rett mot toppen med post 40, eller en litt lengre sørover stien og deretter opp og inn langs Spiremyr til post 37 først. Turen kan ende på post 39 hvorfra man enten kan gå ned til bilvei eller langs sti vestover.

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Turorientering Marnardal 2020 - Breland enda.