Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Melhus IL

Melhus IL har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Melhus IL på e-post sif@getmail.no for å opplyse om dette.

VELKOMMEN TIL TURORIENTERING 2018

Da er vi klare. Er du klar?

Vi følger opp fjorårets opplegg med grønne løyper i Melhus sentrum. Øvrige løyper er i år på Grønnesset, Nordgardsmyra Gimse, Anemarka, Våttåsen sør og Vassfjellet nord. Toppturene i år går til Litjfjellet og Isåsen. Minner om at det er parkeringsavgift på enkelte av parkeringene.

Du kan kjøpe:

  • Komplett turpakke turorientering - samtlige turer (ett kodekort inkludert)

I tillegg er det mulig å kjøpe enkelturer og ekstra kodekort/registreringskort til ekstra deltakere.

Alle som leverer eller registrerer seg på nett, og som har minimum bronse er med i trekningen om å bli Årets turorienterer.

For mer informasjon se våre hjemmesider: www.melhusorientering.no

Vi har 4 kategorier turer.

Grønn løype
– er en løype som går på stier og veier. Egner seg for alle også de som er litt dårlig til beins og som evt. sitter i rullestol.

Rød løype
– en løype som vil gå i variert terreng med gode ledelinjer og holdepunkter. Det vil kreve litt kunnskap om kart, men vil være overkommelig for de fleste.

Postplukk
– dette er den «tradisjonelle» turorientering som de aller fleste kjenner til fra før. Det er turer som vil utfordre deltakeren litt og forutsetter at en kjenner til kart og kompass.

Toppturer
– i den siste kategorien har vi valgt ut 2 toppturer. Dette er enkeltposter som egner seg som en egen tur. 2 turer som hver gir 10 poeng.

Med hilsen Tur-O-komiteen
Kåre og Stein Ivar