Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Melhus IL

Melhus IL har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Melhus IL på e-post eivibak@online.no for å opplyse om dette.

VELKOMMEN TIL TURORIENTERING 2019

Da er vi klare. Er du klar?

Vi følger opp fjorårets opplegg med grønne turer i Melhus sentrum. Øvrige løyper er i år i Vassfjellet og Skjetnemarka. Toppturene i år går til Vassfjellet og Høgberget. Minner om at det er parkeringsavgift på enkelte av parkeringene.

Du kan kjøpe:

  • Komplett turpakke turorientering - samtlige turer (ett kodekort inkludert)

I tillegg er det mulig å kjøpe enkelturer og ekstra kodekort/registreringskort til ekstra deltakere.

Alle som leverer eller registrerer seg på nett, og som har minimum bronse er med i trekningen om å bli Årets turorienterer.

For mer informasjon se våre hjemmesider: www.melhusorientering.no

Vi har 4 kategorier turer.

Grønne turer
– er løyper som går på stier og veier. Egner seg for alle også de som er litt dårlig til beins og som evt. sitter i rullestol.

Røde turer
– er løyper som vil gå i variert terreng med gode ledelinjer og holdepunkter. Det vil kreve litt kunnskap om kart, men vil være overkommelig for de fleste.

Postplukk
– dette er den «tradisjonelle» turorientering som de aller fleste kjenner til fra før. Det er turer som vil utfordre deltakeren litt og forutsetter at en kjenner til kart og kompass.

Toppturer
– i den siste kategorien har vi valgt ut 2 toppturer. Dette er enkeltposter som egner seg som en egen tur. 2 turer som hver gir 10 poeng.

Med hilsen Tur-O-komiteen
Eivind