Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Melhus IL

Melhus IL har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Melhus IL på e-post eivibak@online.no for å opplyse om dette.

VELKOMMEN TIL TURORIENTERING OG UKENS LØYPE 2020

Godt turvær har tatt knekken på snøen og pr. 8. juni er alle poster satt ut. God tur!  

Ukens løype 2020

For første gang blir Ukens løype tilbudt gjennom samme portal som Turorientering! Det blir 10 løyper og premiering blir som før, men det blir ikke lagt ut poser for salg av Ukens løype. All info, betaling og kart  blir lagt ut under linken til venstre Turpakker /Ukens løype 2020. Registrering av kode for hver løype legges etter hver tur under linken Poster. Les mer om dette i infoskrivet i linken Turer / 2020 Info Ukens løype    Ukens løype koster 250 kroner og familiekort 50 kroner og betales via linken Turpakker /Ukens løype 2020 eller Ekstrakort familiemedlemmer Ukens løype 2020.

Det er 10 løyper som har 8 poster, og lengden er vanligvis rundt 2,5 km i luftlinje. Løypene står ute i 3 ½ uke (4 helger) unntatt løype 5 som står ute hele sommerferien.

For å delta i premieringen må man ha fullført 8 av 10 løyper.Premien er en pokal med årstall og merker for de 10 første årene. Det er spesialpremier etter 15, 20, 25 og 30 år.

Siste frist for årets sesong er 21. september 2020.

Med hilsen ansvarlig Ukens løype

Martin Melhuus

       

Turorientering 2020

Vi følger opp fjorårets opplegg med  løyper for funksjonsnedsatte i Melhus sentrum som også er en del av ordinær Turo. Øvrige turerr er i år i Vassfjellet, Øyberg, Skjetnemarka og Våttåsen. Toppturene i år går til Frøkenvarden og Skjennåsen. Mer info om turer, parkering og registrering leser dere i infoskrivet som er lagt i linkene Turer og Turpakker til venstre. Som før vil det blir lagt ut poser på Sprotshuset eller du kan få kjøpe alt på denne portalen. Grønne løyper er gratis, mens Turorientering koster 250 kroner og ekstra familiekort 50 kr.

Du kan kjøpe:

- Komplett turpakke turorientering - samtlige turer (ett kodekort inkludert)

-  I tillegg er det mulig å kjøpe enkelturer og ekstra kodekort/registreringskort til familiemedlemmer.

Alle som leverer eller registrerer seg på nett, og som har minimum bronse er med i trekningen om å bli Årets turorienterer.

For mer informasjon se våre hjemmesider: www.melhusorientering.no.

Med hilsen Tur-O-komiteen

Stein Ivar og Eivind