Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Meløy OK

Meløy OK har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Meløy OK på e-post runestromsvik@hotmail.com for å opplyse om dette.

Årets turorientering består av totalt 37 poster, fordelt på disse kartene:

     Hornneset, 10 poster. Pris: 70                     

     Mosvolddalen, 10 poster. Pris: 70

     Neverdal, 8 poster. Pris: 60

     Meløya, 9 poster. Pris: 70

Priser: Kartene kan kun  kjøpes enkeltvis her på turorientering.no. Kartpakke med alle 4 kartene kan kjøpes for kr 200 hos Sport1 Dybvik. Butikksalget starter 12. juni - spør etter turorientering i kassen.

Skoler som ønsker å bruke kart til sine elever, eller bedrifter som ønsker å gi tur-Orientering i gave til sine ansatte - ta kontakt for å gjøre avtaler om kvantumsrabatter.

De fleste postene gir 10 poeng, mens de lengst unna, eller de med mest stigning gir 15 poeng, totalt kan man få 425 poeng på årets tur-O. Registrerte medlemmer av Meløy Orienteringsklubb får tilsendt gratis tur-O pin ved oppnådd merkekrav. Øvrige kan få kjøpt dette gjennom oss. Frist for registrering er 15/9. Da blir alle med i en trekning av en deltakerpremie.

Orienteringsforbundet har utarbeidet flotte plaketter for dem som har gjennomført tur-O hhv. 5, 10, 15 osv. ganger. Disse tilbyr vi gratis, en til hver familie med medlemsskap når dette er oppnådd. Øvrige kan få kjøpt dette gjennom oss. Les mer om ordningen på vår klubb-nettside: www.meloyok.no

Praktiske tips: På alle postene står det skrevet en kode. Merk: kodene er en eller to bokstaver. Gjennom å registrere dere på turorientering.no kan dere registrere postbesøkene elektronisk, slik at vi og dere brukere kan få oversikt over hvilke poster som er tatt, og hvor mange poeng som som er sanket. På Meløy Orienteringsklubb er det lagt ut en veileder for hvordan dere kan registrerer på nett: www.meloyok.no Her er det viktig å få notert postkoden. Ta med penn, eller bruk mobiltelefonen. Har dere problemer med å få skrevet ut kartene, kan disse kjøpes på hos Sport1 på Ørnes (anbefales) - da blir det billigere.

Oppbevar gjerne kartet i en gjennomsiktig pose eller ei mappe for å beskytte det mot fukt. Meld fra hvis utstyr på postene er ødelagt eller mangler, så sender vi ut en "Tur-O servicemann" som fikser problemet!

Det hadde ellers vært veldig hyggelig hvis noen av dere kunne ha lagt ut bilder og kommentarer på turbloggen! 

God tur(er)!

Hilsen Meløy Orienteringsklubb