Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Modum OL

sesongen er i gang

Velkommen til Modumtrimmen 2021

Modumtrimmen er Modum o-lag sin turorientering. Vi har varierende terreng med flate furumoer, fine lettkuperte skogsområder, og fjellterreng. Postene står ute fra april/mai til 30. september.

OBS!! Oppdatert kart - Gravermoen - Langsjøhvila

Kartet over Gravermoen - Langsjøhvila som ligger i tur-o konvolutten har noen mangler i form av at flere myrer ikke er med. Oppdatert kart kan fås ved henvendelse til salgsstedet konvolutten ble kjøpt  De som har bestilt konvolutt har fått nytt kart tilsendt.

Modumtrimmen 2021 er i gang!

Postene på Drolsum, Tarmen, Brunesmoane, Skibrekåsen, Skredsvikmoen, Finnerud og Gravermoen er satt ut.  Konvolutter med kart og infohefte er lagt ut for salg hos salgsstedene. (Se i menyen til venstre). Det kan også bestilles hjem i posten. Bestillingen kan gjøres i menyen til høyre. Ønsker du å laste ned kart selv, kan de lastes ned enkeltvis for kr 50, eller som "turpakke" der man får alle kart for kr 250,-.

Har du lyst til prøve turorientering, kan du gratis laste ned kartene: Tarmen - Flannumsmarka Vest, Drolsum - Flannumsmarka Nord og Skredsvikmoen. På kartene er det poster og bekrivelse. Gå i menyen til ventstre under "Turer". Tryk på ønsket kart, og du får opp en gul knapp "last ned".

OBS! Test med QR-koder. Vi setter nå ut QR-koder som komplement til vanlige koder på postene 41-50 (Tarmen) og 51-60 (Drolsum).
Bruk appen Turorientering og skann QR-koden direkte inn på din brukerkonto.

Øvrige kart i år er: Kløftefoss og Bøseter. Flere poster settes ut til 15. mai og 1. juni.

Del gjerne turopplevelser på bloggen! Tagg oss på Instagram #turorienteringmodum

Vi ønsker alle riktig god tur!