Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Modum OL

sesongen er i gang

Modumtrimmen 2020 er igang!

Vi har satt ut til sammen 100 poster fordelt på 10 kart.

Ønsker du en ekstra utfordring og annerledes tur-o jakt, så er postene på Bøseter satt ut. Men foreløpig kan disse kun nås på ski! 

Ønsker du å prøve turorientering, kan du laste ned kart med poster over Skibrekåsen og Bøseter. Kart med poster finner dere i menyen til venstre, under turer. Kartene kan lastes ned gratis.

Tur-o konvoluttene med resten av kart og info er til salgs på følgende steder: Nygård Sport i Åmot, YX i Geithus, Elon (br. Løver) og Intersport (Bottolfs sport) i Vikersund og Pit Stop (Cirkle K) på Sysle. Konvolutt kan også bestilles her på nett, i menyen til venstre; under "utsalgssteder". Konvolutt vil da bli sendt til din postkasse.

Norges orienteringsforbund har kommet med informasjon i forbindelse med Coronapandemien. Det anbefales fra Folkeheseinstituttet at folk er ute i frisk luft og i fysisk aktivitet, og turorientering er en aktivitet som har liten smitterisiko. Det bes om at alle tar hensyn og følger myndighetenes pålegg om smittevern. Hold avstand og ikke gå i større grupper.

Tur-o postene står ute hele sommeren. Du kan ta postene alene, eller sammen med andre. Ta hvor mange poster du vil og i hvilket tempo som passer deg.

Vi ønsker alle god postjakt!