Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 73

Finnerud - Langsjøhvila

Jeg klarte d… jeg klarte d💪🏻👏👍🏆 Trosset bru-fobi og kom meg over… FARLIG NORSK PLANKEBRU😱😥 Nok en dag m flott vær og super tur🌲🥾🐾🌞 I dag var d Finnemarka-Langsjøhvila som sto for tur… v post 77 var vi et øyeblikk redd vi måtte gi tapt.. fant ikke posten… men så… ut av skogen kom en bild fyr m posten, som han var på vei til å henge opp… snakk om flaks el timing 🍀 Litt opp og ned klatring… ble slitne… men flott med både måne🤪 og sol🌞… v småvann og elvelangs🌲💦🦆 Ikke alltid lett å finne poster snurra rundt staur… men vi klarte d! Anbefaler dere å skrive ut nytt oppdatert kart… med myrer… lettere da😊 Ps! Litt utfordrende kart fremdeles, da nordstrekene mangler er d litt vanskelig å sette kurs for en amatør😬🙈

Gravermoen - Langsjøhvila

Fantastisk flott tur i fantastisk vær. Hadde med kaffe og nybakte kanelsnurrer. Kartet var litt ullent og blasst uten nordlinjer og lite myrer , men fant stort sett fram uten mye kluss. Brettet bare kartet for å lage provisoriske nordlinjer. Spennende bro for den som er litt utrygg på sånt ved post 79. Vi fant først ikke post 77, selv om vi gikk rett på. Som man ser på Strava bildet mitt ble det mye fram og tilbake rundt der til posten kom løpende . Den var ikke satt ut enda 🙃.