Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Skibrekåsen

turen stengte 30. sep

En fin rundtur i ett av Modums flotteste terreng! Skibrekåsen har målestokk 1: 7 500. Kjør rv 350 til Åmot. Følg så fv 287 til Haugfoss, og ta av til venstre mot Ny Fossum. Parker ved Ny Fossum eller ved gapahuk i enden av veien under kraftlinja på kartet. Dette er også et fint sted å spise nista. Vær obs på at der kan det går dyr.

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

1 stjerne
Skibrekkåsen

Skrevet av Ellen Lovise Olsen

Turen der er i utgangspunktet en flott tur. Men da de for noen år siden ødela den nordre delen av stien oppover, med hogstmaskiner, ble turen kronglete innimellom all tørrkvisten. Det er liksom som om terrenget forandrer seg med hogst. Stien var vanskelig å finne, bekker tok nye løp osv. OG I ÅR HOGG DE SØNDRE DEL AV OMRÅDET!!!!!!!! Total forvirring mellom kart og virkelighet. Fint at de første postene var midt i området, men vanskelig ellers. Foreslår at dere bytter området noen år og oppjusterer kartet. Kjempebra tiltak ellers!!! DERE SOM LEGGER LØYPER ER FLINKE!🤗🤗🤗🤗🐝🦟🪰💐💐💐

Les alle anmeldelser →