Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 57.

Noen som har vært der de siste dagene? Tar en tur på tirsdag-onsdag hvis ingen bekrefter å ha funnet den nylig.

Post 70

Posten var der som flere har bekreftet. Forslår og å inn fra stien på nordsiden. Litt ulendt. Finn et punkt på stien og gå på kompasskurs.

Ødemørk

Klippingen ser ut til å være i orden. Skriv inn post nummer og kode (stor bokstav) Eks. 92F.

Henestangen

Når det gjelder vanskelighetsgrad på postene er det krav om at noen bør være lette for å få rekruttering til tur-o. I fjor fikk vi en del klager på at det var i overkant vanskelig. Vi vil gjøre en evaluering på dette ved slutten av sesongen.

Post 30.

Tok en sjekk av denne poste i dag. Den henger riktig. Jeg gikk inn fra MC klubbeb på veien i syd. Gikk på kompasskurs over den føste kollen og krysset bekken. der den vender med mot nord. Gikk på kompasskurs 60-70 m. Da kunne jeg så den store steien tydelig litt høyere opp. Postflagget var plassert på sydsiden av steinen og var lett synlig når jeg kom den veien. Da er vi to som har sjekket postplasseringen som også er kontrollert med GPS.

Den kan nok være vanskelig når en kommer fra oversiden, så jeg foreslår å ta den fra syd hvis en er litt usikker. Hadde tenkt å ta et bilde, men glemte dette.

God tur.