Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 170

Etter mye leting fant vi til slutt post 170, men den var et annet sted enn det som er avmerket på kartet. Posten er plassert omtrent rett frem når man kommer fra Nesparken gjennom undergangen. Det er vel en gammel trafo-stasjon der, så det er riktig. Men ringen på kartet må være feil!?
Men både den og 186 lot seg registrere. Forøvrig er Nesparken et fantastisk fint friområde!

Våler varde

For oss som ikke er lokalkjent i Vålerområdet, er det utfordrende å finne ut hvor vi skal starte turen. Det hadde vært til stor hjelp om kartet ikke hadde stoppet ved Rv 120. Hadde vi hatt kartdetaljer på den andre siden av veien, kunne vi kanskje ha funnet en av stiene som går inn til post 71 og 72. Vi fant ikke noen parkerings-muligheter der det står Klypen på kartet. Når det i tillegg er graving langs hele den aktuelle strekningen, samt hogstmaskiner som har ødelagt eventuelle stier, blir det ekstra vanskelig. Vi fant tilslutt plass til bilen, men å gå langs veien for å finne stien, var livsfarlig. Vi ga opp.

Kompass mistet

På vei fra post 9 til post 10 rastet jeg på en stubbe rett øst for hogstfeltet og stien/hogstveien. Her tror jeg at kompasset mitt ble liggende igjen. Hvis noen tilfeldigvis finner det, er min e-post adresse: a.j.sogaard@gmail.com.

For øvrig vil jeg takke for all den interessante historiske informasjonen som er lagt ut om noen av postene og de områdene postene ligger i. Veldig positivt!!