Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Nes OL

sesongen er avsluttet

Turorientering 2020

Vi ønsker alle velkommen til den 49. utgaven av turorienteringen i Nes.

Alle postene står ute f.o.m. 2. april t.o.m. 20. september. Opprinnelig skulle det være fra 4. april, men vi ble ferdig tidligere enn planlagt. Åpningsarrangement sløyfes.

I år oppfordrer vi alle til å bruke nettløsningen, både i forhold til kjøp, nedlastning og registrering. Tur-o-konvolutt bestilt hjemsendt inneholder alle 6 turene som ligger på nett, i tillegg til to kontrollkort. Det er mulig å kjøpe ekstra kontrollkort. Kjøp av tur-o-konvolutt i butikk vil opphøre, på grunn av smittevern.

På hver post henger det en bokstavkode som du noterer eller registrerer rett inn på turorientering.no. Registrering av koder på nett, må gjøres senest 20. september. For de som ikke vil registrere på nett, ber vi om at kontrollkortene blir sendt innen 1. oktober til adressen som er påført på kortet.

For at vi skal få lov til å holde turorienteringen i gang, må vi ta noen forhåndsregler når vi skal ut på tur. Husk at myndighetenes pålegg om smittevern skal overholdes! Man kan gå alene eller med familien. Hold minst 2 m avstand fra andre. Ikke ta på postene.

Er du ny til turorientering eller kunnskapene begynner å ruste, anbefales det å skrive ut denne oversikten for karttegnene som en referanse.

Vennligst meld fra om feil og mangler ved postene til Erik Sogn tlf. 95779547 eller Knut Engen tlf. 97116341.