Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Nes OL

sesongen er i gang

Turorientering 2021

Vi ønsker alle velkommen til den 50. utgaven av turorienteringen i Nes.

Postene blir satt ut og turene tilgjengeliggjort etter hvert som snøen forsvinner i områdene. Første tur blir klar i løpet av påsken. Åpningsarrangement sløyfes.

I år igjen oppfordrer vi alle til å bruke nettløsningen, både i forhold til kjøp, nedlastning og registrering. Tur-o-konvolutt bestilt hjemsendt inneholder alle 9 turene som ligger på nett, i tillegg til to kontrollkort. Det er mulig å kjøpe ekstra kontrollkort. Kjøp av tur-o-konvolutt i butikk vil opphøre, på grunn av smittevern.

På hver post henger det en bokstavkode som du noterer eller registrerer rett inn på turorientering.no. Registrering av koder på nett, må gjøres senest 26. september. For de som ikke vil registrere på nett, ber vi om at kontrollkortene blir sendt innen 1. oktober til adressen som er påført på kortet. Vi trekker ut 3 vinnere av premier hver sesong. Fjorårets vinnere ble Mari Taraldrud, Åsmund Fostad og Astrid Marie Bauck Jensen.

For at vi skal få lov til å holde turorienteringen i gang, må vi ta noen forhåndsregler når vi skal ut på tur. Husk at myndighetenes pålegg om smittevern skal overholdes! Hold minst 2 m avstand fra andre turgåere. Ikke ta på postene.

Trenger du en referanse for karttegn, anbefales det å skrive ut denne oversikten.

Vennligst meld fra om feil og mangler ved postene til Erik Sogn tlf. 95779547 eller Knut Engen tlf. 97116341.
 

Årets informasjonsskriv.

Turorientering i Stor-Oslo området.