Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Nydalens SK

sesongen er avsluttet

Avrunding av årets sesong med Stifinner’n og Postjakta

Fra mandag 18. oktober starter vi inntakingen av postene, og vi satser i utgangspunktet på å få inn postene lengst ute først (for å unngå mye snøløping...). Det vil likevel være svært aktuelt å ta inn nærpostene ganske kjapt også. I denne linken kan dere følge med på hvilke poster som er tatt inn og hvilke som fortsatt står ute. Merk at det kan gå noe tid fra vi har vært og hentet inn en post til det er registrert her. Men dette betyr, med andre ord, at det går fortsatt an å gå på postjakt en stund til!

Plan for inntaking av poster

 • 18.-24.10: Rød tur 2-4, Sy2, Sy3
 • 25.-31.10: Grønn tur 3, Blå tur 4, svart tur 1, 3 og 4, Sy4, Sy5, T1, T2, T3, T4
 • 1.-7.11: Startposter, Grønn skogstur 1-2, blå tur 1-3, rød tur 1, svart tur 2, Sy1, T5
 • Etter nyttår: Grønn tur for alle 1-4

Sesongavslutning onsdag 10. november

Da har smittesituasjonen gjort det mulig for oss å arrangere vår sedvanlige sesongavslutning! Den blir i storsalen på Engebråten skole onsdag 10. november kl. 18:00 – 19:00 for de yngste, og kl. 19:00 – 21:00 for de voksne. For de yngste blir det skattejakt, quiz og høytidelig utdeling av diplomer og merker, samt kveldsmat. For de voksne blir det oppsummering av sesongen, et spennende foredrag om Bjørnsjøhelvete og den nye hengebroen av Sindre Langaas, utdeling av utmerkelser og kveldsmat.

Vel møtt!

********************************************************

REGISTRERING AV POSTKLIPP

I år har vi hatt 170 poster (+ postene under Nydalten), flere enn noen gang. Postene gir nå poeng etter hvor krevende det er å komme til dem gradert etter 1) hvor langt borte de er fra p-plass/kollektivholdeplass, 2) hvor krevende orienteringsteknisk det er å finne dem og 3) hvor kupert det på veien til dem. Hvor mange poeng hver enkelt post gir er vist i tabellen her, sammen med status i forhold til om posten er satt ut ennå eller ikke.

For hvert 100 postpoeng får man 1 medaljepoeng (se under). Man kan få maksimum 5 medaljepoeng hvert år selv om det er mulig å få over 700 postpoeng.

Registrering av postbesøk
Alle postene har kontrollkoder (3 bokstaver og/eller tall fra 1-9) som helst skal registreres her på nettet. Med den nye turo-appen kan du også registrere besøket når du er på posten ved hjelp av QR-koden som alle postene vil ha i år (se under). Frist for registrering – både på nett og innsending – er senest tirsdag 1. november 2020. Kort sendes eventuelt til Terje Mathisen, Bestumveien 93, 0283 Oslo.

Registrering av postbesøk med turo-appen

Hvis du søker på "Arrangør" inne i appen, så vil du finne en liste over alle turene denne arrangøren har tilgjengelig for nedlasting (gratis eller mot betaling). Gå inn på turen du ønsker å registrere postbesøk på og klikk på "Registrer poster". Da kan du registrere besøket enten med kode eller ved å bruke QR-koden på posten (se ikonet for QR-kode oppe i høyre hjørne på appen).

Adelslista etter 2020
Stifinner’n har vært arrangert siden 1968. Her finner du poengoversikten etter fjorårets sesong.

Merker

 • 100 postpoeng (1 medaljepoeng): Stifinner'ns Bronsemerke
 • 200 postpoeng (2 medaljepoeng): Stifinner'ns Sølvmerke
 • 300 postpoeng (3 medaljepoeng): Stifinner'ns Gullmerke

Det føres oversikt over alle medaljepoengene.

Utmerkelser
Når man har tjent opp medaljepoeng over flere år kan man etter hvert ha fått nok medaljepoeng til å gjøre krav på en utmerkelse. Noen av disse kan du se her. Kravene for disse er (pris i parentes):

 • 15 medaljepoeng: Stifinner medalje med Stifinnertroll preget på medaljen (100 kr)
 • 30 medaljepoeng: Stifinner vase med sandblåst Stifinneremblem (250 kr)
 • 45 medaljepoeng: Stifinner krystallblokk med sandblåst Stifinneremblem (200 kr)
 • 60 medaljepoeng: Stifinner vinglass med sandblåst Stifinneremblem (200 kr)
 • 85 medaljepoeng: Stifinner glassbolle med sandblåst Stifinneremblem (400 kr)
 • 100 medaljepoeng: Stifinner diplom for lang og trofast tjeneste (gratis)
 • 125 medaljepoeng: Stifinner karaffel med sandblåst Stifinneremblem (600 kr)
 • 150 medaljepoeng: Stifinner æreslegion for ekstra lang og trofast tjeneste (gratis)
 • 175 medaljepoeng: Stifinner bildetrykk av Frysjakunstneren Randi Eilertsen (600 kr)

De som oppnår en utmerkelse, får informasjon om dette.

Hvordan få tak i merker og utmerkelser etter årets (eller tidligere års) sesong

1) Møt opp på sesongavslutningen i Storsalen på Engebråten skole 10. mai (kl. 18-19 for de yngste, kl. 19-21 for de eldre).

eller

2) Hent utmerkelser og/eller merker hverdager etter kl. 1800 i Tonsenveien 23 (inngang fra Lofthusveien), men kun etter avtale med Jon Petter (mob. 975 96 860)

eller

3) Få merker tilsendt ved å sende ferdig-frankert og adressert konvolutt til følgende adresse: Jon Petter Nielsen, Tonsenveien 23, 0587 Oslo

Stolpejakten

Stolpejakten fortsetter ut 2021 (og videreføres i 2022)! Let etter poster (helt gratis) og bli bedre kjent i byen – sjekk https://stolpejakten.no/!

KJØP AV GAVEKORT TIL STIFINNER’N OG POSTJAKTA 2022

Gavekort til Stifinner’n (480,- per konvolutt) og eller Postjakta 2022 (280,- per konvolutt) får du på følgende vis:

 • BETAL for antallet gavekort du ønsker til VIPPS-kontoen #646355 "NSK - Stifinner'n -Gavekort turorientering"
 • SEND E-POST til turo@nydalen.idrett.no med følgende informasjon: Ditt eget navn, din fulle adresse og hvilke gavekort du har kjøpt.
 • BEKREFTELSE PÅ E-POST: Vi gir tilbakemelding om mottatt bestilling og når gavekortet(ene) kan forventes å mottas i postkassen.
 • MOTTA GAVEKORT I POSTEN: Vi planlegger å levere/sende ut hver 3.-4. dag fram t.o.m. 23.12, ukentlig etter det.
 • Gavekortet løses inn ved å sende en e-post til turo@nydalen.idrett.no snarest med gavekortets nummer, samt navn, adresse og telefon, så vil gavekortets eier få en e-post om hvordan konvolutten(e) kan mottas.

 

KONTAKT OSS!

E-post

Har du spørsmål, tips, tilbakemeldinger eller noe annet du har på hjerte kan du sende en e-post til turo@nydalen.idrett.no.

Følg oss på Facebook
Stifinner'n har egen Facebook-side. Trykk gjerne 'Liker' på siden vår, så holder du deg oppdatert med aktuelle nyheter og informasjon om kommende arrangementer.

Blogg
Du kan legge ut bilder og dele opplevelser, meninger og spørsmål på bloggen vår. Hvis du har spørsmål eller oppdager poster som er fjernet eller ødelagt, meld fra via turo@nydalen.idrett.no, evt. kontakt Christian Vogelsang, tlf 970 47 130.

Grasrotandelen
Nydalens Skiklub er registrert i Frivillighetsregisteret, og nå er det opptil hver av dere å verve alle dere kjenner som spiller spill hos Norsk Tipping til å velge NYDALENS SKIKLUB som ”sin” klubb. Vi vil få 5% av innsatsen rett inn på vår klubbkonto.

Medlemskap i Nydalens Skiklub

Hvis du ønsker å bli medlem i Nydalens Skiklub finner du mer informasjon om dette her:
http://nydalen.idrett.no/orientering/innmelding/