Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

R47 fjernet?

Tok postene R40-47 i kveld, men fant ikke R47. Gikk flere ganger opp og ned langs bekken den ligger ved, men fant ikke annet enn tydelige spor etter andre stifinnere.

Det jo denne marka som har vært litt “vanskelig” når det gjelder slike fenomener. En fra i vår (ikke så veldig langt fra R47), og det var vel i fjor at det var borte en post i området mellom årets R44 og R45?

Stille dag på tur S10-S17

Alene på Maridalsbussen til Skar i formiddag. Denne turen er ganske fin selv om å bushe opp fra S12 til S13 (125 m opp) tar på. Dette er et sted som flere burde besøke! Fantastisk usikt og stillhet. Her går en av de store forkastningene gjennom marka med kjempestup rett vest for S13. Mellom S14 og S15 er det naturlig å følge “bunnen” i forkastningen, som er ganske ryddig.

Med jevnt drypp fra oven og fra trærne skal man jaggu følge med om nedskrevne koder kan viskes ut. Har sett litt diskusjon om registrering på nett, men den er i alle fall betydelig forbedret fra i fjor. Jeg skjønner poenget med å belønne de som registrerer på nett med ekstrapoeng godt (det har tydeligvis virket!), men jeg synes det er en litt ugrei forskjellsbehandling! Det kan da ikke være så mange som gjør det lenger?

R14 -post mangler

Gikk forgjeves her i dag 8.mai! Skulle være lett å finne, med skarp sving i sti, lite vannhull like ved samt stein, ur og skrent på nedsiden. Må være fjernet

Hans Martin Fagerli