Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Hvordan sende inn kort?

På nettsidene her står det “Kvitteringskort kan sendes inn, men vi gir 10 bonuspoeng for å registrere på nett! Bruk posten som heter “BONU” til dette.”
Jeg ser ingen BONU-post under Poster. Hvordan går man frem å sende inn de postene man har tatt?

R47

Tok R47 i dag. Denne var tilbake på sin vanlig plass nå.

R47 Funnet

Hei, en kamerat fant R47 på postjakt på lørdag. Han hadde dessverre ikke fått med seg diskujonen her så han gjorde ikke noe med posten. Den var altså ikke på plassen sin. Se vedlagt utsnitt. Jeg har markert med gult i det området hvor han fant posten. Den var bare tre-fire meter fra stien. Han visste imidlertid ikke akkurat hvor på stien. Han kunne se ned til Nordseter. Posten var på vestsiden av stien.
Hvis noen er på tur i området så får de kanskje satt den på plass?

Mistet bilnøkelen

På en tur i går etter Dausjøpostene R30-R37 er jeg redd jeg mistet bilnøkelen min, sannsynligvis rundt en av postene.

Det tok litt tid å først komme seg hjem igjen uten sykkel eller bil, hente en reservenøkkel og så tilbake igjen for å hente bilen.

Hvis noen finner en nøkkel, så kanskje de kunne lagt igjen en beskjed her?

Målestokken

Jeg har nettopp kjøpt sykkelkartet og tilleggskartet online, siden disse ikke fulgte med de fysiske kartpakkene.

Men hva er måltstokken og ekvidistansen på disse to kartene?

Årets opplegg

Jeg er veldig glad for å snart starte på igjen med stifinner’n men har ikke helt fordøyd årets opplegg ennå.

Det at man tenker mer turer er bra, og sikkert bra for nybegynnere at man har fargemerking. Men for oss som har vært med noen år og kjenner marke og har som ambisjon at alle postene skal tas uansett, så betyr ikke det så mye.

Jeg liker at man har byttet noen områder i år.

Det jeg ikke helt liker er at man ikke får kjøpt en komplett konvulutt. Hvorfor utelukke sykkelposter og tilleggsposter?
Jeg tenker at det også er veldig upraktisk å notere ned koder ute i skauen. Kulepenn kan man ikke stole på, og blyantertupper knekker lett. Det blir vel fram med kamera å knipse bilder av hver post for på den måten å dokumentere. Hm, ikke helt det samme.