Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

R 47 borte?

Vi har i går og idag prøvd på 3 forskjellige måter å finne R 47 også med helt nøyaktig GPS – koordinater. Kom til samme sten hver gang – posten må være borte! Fint om vi får oppgitt koden så vi får våre velfortjente poeng !
Anne-Grete og Fleming Pettersen

R47 fjernet?

Tok postene R40-47 i kveld, men fant ikke R47. Gikk flere ganger opp og ned langs bekken den ligger ved, men fant ikke annet enn tydelige spor etter andre stifinnere.

Det jo denne marka som har vært litt “vanskelig” når det gjelder slike fenomener. En fra i vår (ikke så veldig langt fra R47), og det var vel i fjor at det var borte en post i området mellom årets R44 og R45?

S 30 til 38.

Postene 36, 37 0g 38 står på kartet Vaggestein – Sinober som fulgte med i konvolutten som kostet kr. 300,-. De ligger på høyde med Sinober, 36 syd for myra vest for Sinober, 37 på myra øst for Sinober og 38 ennå lenger øst mot og litt nord/vest for Berenneberget. Jeg tok postene fra 30 til 36 og et par Lillodilter. Enkelte steder kunne jeg vasse i blåbær, har aldri sett så mye i Lillomarka. Bildet er fra Hålåsmåsan.

Hvor er post S36-38

Heisann Hadde en aldeles flott tur i nytt terreng i dag. Har kjøpt høstpostene på nett og lastet ned kart og tok alle postene på kartet for Svart tur 3. Ble noe overrasket av at postene S36, S37 og S38 ikke var trykket på kartet. Hvor er de? Skulle gjerne hatt et kart hvor de disse siste tre poster var tegnet inn. Kan arrangøren hjelpe meg? Mvh håvard

Maridalten...

For de som går denne, høstpostene er ute.

Kleggen har våknet til liv med snikangrep..

R 33 - en spesiell "kolle"

En kolle skulle det være – men det var en svær mosegrodd klippe som ruvet skikkelig i terrenget. Med diverse kroppslige snurrepiperier kom man i posisjon for å kunne se koden!
Utspekulert og morsomt synes jeg.

S37>38

Første myggfri tur på mange uker. Heldigvis er jeg ikke myggblodgiver, men å ha dem hvinende rundt øra blir irriterende i lengden.Fra S37 til 38 skulle være grei skuring men klarte å bruke en halvtime ekstra før jeg traff myra ved x. Sløv igjen…
Takk YR, for riktig værvarsel:-)