Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Takk for krevende tilleggsposter

Jeg tok toget til Movatn på fredag for å ta tilleggspostene. Spennende med nytt terreng og tettere skog! Post S53, S52, og S54, gikk helt greit, men fikk en skikkelig utfordring på S51 og S50. Sistnevnte gikk vi på sørfra for å få en ekstra utfordring. Superfornøyd! Ble en flott tur!

For de som vurderer å sjekke høstpostene i helgen, så kan jeg bekrefte at S44 ikke står ute enda. Var innom og sjekket :)

Høstposter

Er høstpostene satt ut? Det hadde vært fint om de var ute i helga selv om 1.juli ikke er før mandag. :-)

Skippy tar tilleggspostene

En fin runde til tilleggspostene for et par uker siden. Det hadde sikkert vært fint å hatt et godt o-kart, for her var mange stier som ikke stemte med terregnet (eller var det kartet?). Vi møtte noen med en utskrift av kjøpekartet, som ikke imponerte med sin tydelighet. Selv hadde vi plottet inn posisjonene på forhånd, de ligger jo på nettet.

S53 til 52

Så var første del av sesongen i boks. Hadde tenkt å sjekke om høstpostene i samme område var ute men rakk det ikke.
Noen som vet?

Ellers tok 53 noen ekstra minutter siden jeg prøvde fra rett vest før jeg brukte sti og bekk som utgangspunkt.
Bildet er fra hytta på kollen rett øst (som jeg kjenner godt fra hytteturer i de harde 60åra:-)

Øvrige bilder er fra Grytlihøgda hvor Maridalten har 3 poster iår. Omvekslende og trivelig landskap som var nytt for meg.

BLÅTUR 2

Hei!

Hvor er postene B26-B28 disse står på kortet men ikke på kartet?

Barlindåsen

Dette er et favorittsted og i år har Stifinnern flere poster på åsen. Det har vært et godt bærsted, men det er over. Likevel blomstrer multene i år, montro om de får tid til å modne?
Utkikksposter finnes mange steder, men noen glemmer å ta dem med hjem igjen.