Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Stille dag på tur S10-S17

Alene på Maridalsbussen til Skar i formiddag. Denne turen er ganske fin selv om å bushe opp fra S12 til S13 (125 m opp) tar på. Dette er et sted som flere burde besøke! Fantastisk usikt og stillhet. Her går en av de store forkastningene gjennom marka med kjempestup rett vest for S13. Mellom S14 og S15 er det naturlig å følge “bunnen” i forkastningen, som er ganske ryddig.

Med jevnt drypp fra oven og fra trærne skal man jaggu følge med om nedskrevne koder kan viskes ut. Har sett litt diskusjon om registrering på nett, men den er i alle fall betydelig forbedret fra i fjor. Jeg skjønner poenget med å belønne de som registrerer på nett med ekstrapoeng godt (det har tydeligvis virket!), men jeg synes det er en litt ugrei forskjellsbehandling! Det kan da ikke være så mange som gjør det lenger?

Post B26-B28

Disse tre postene (B26-B28) finnes ikke i terrenget dessverre. Det er kun “klippekortet” som fikk tre felter for mye under skrivebordsforberedelsene.

Nydalten

Det står NYDA som en post under poster, antar det er der.

Skrevet av Åse E

Post R14

Som flere skriver på bloggen, så er post R14 blitt fjernet. Ny post vil bli satt ut. De som har vært på posten kan registrere denne med kode TA.

R14 borte

Allerede den 3. mai meldte jeg ifra om at posten var borte. Ikke heller hørt noe fra Nydalen. Dette er skuffende.

R14

Posten er ikke der i dag heller. En gapahuk med mye søppel rundt ikke så langt unna der hvor posten skulle ha vært.

R14

Brukte 40 minutter tirsdag for å finne ut om den var feilplassert. God trening!

Husk Maridalten hvis dere går tom for poster….