Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

R14 -post mangler

Gikk forgjeves her i dag 8.mai! Skulle være lett å finne, med skarp sving i sti, lite vannhull like ved samt stein, ur og skrent på nedsiden. Må være fjernet

Hans Martin Fagerli

Is på Sognsvann

Før etterjobbtur til startpostene observerte jeg at det fremdeles er is på Sognsvann, med brede glipper langs land. Heldigvis for oss som løp Råskinnet på lørdag, da slapp vi å leke isbrytere. I dag, mandag, var det ingen som badet, men noen koste seg med grilling på svaberget i solskinnet.

R14

Posten var på plass onsdag 1.mai, midt på dag. Tur nr 2 i dag, den også i hogstfelt – kjedelig å gå i, stygt å se på.

Skrevet av Åse E

Post 14 er borte

Flere av oss som konstaterte at posten var borte i dag søndag 5. mai. Dette til orientering.

MVH Arne

Hvor er R14?

Vi klarte ikke å finne post R14, som i utgangspunktet ikke skulle være så vanskelig å finne. mens vi lette etter posten traff vi 5 andre par som heller ikke klarte å finne posten.

Postene er nå satt ut

Alle postene er nå ute i terrenget, unntatt høstpostene og tilleggspostene. Tilleggspostene blir hengt ut til 1. juni pga snø i terrenget.

Det er stedvis fortsatt mye snø pga den sene snøsmeltingen. De sorte turene og sykkelpostene ligger i terreng der det foreløpig er snø.

Nydalens Skiklub ønsker god tur ut i skogen!

Tyvstart

Det ble en liten tyvstart i helgen, siden en liten fugl sang om at noen poster allerede henger ute. Stor glede!

Noe snø i terrenget, men mest barmark.

Jeg er enig i at det er dumt at noe må kjøpes på nett og noe i butikk. Hvis jeg hadde visst at jeg likevel må inn på nettet hadde jeg droppet butikkomveien. Synes også det er kjedelig å måtte logge på nett, siden så mye foregår på pc-en og Stifinneren har vært et kjærkomment “manuelt” pust. Men jeg har forståelse for at arrangøren vil ha mindre jobb :-)

Årets opplegg

Jeg er veldig glad for å snart starte på igjen med stifinner’n men har ikke helt fordøyd årets opplegg ennå.

Det at man tenker mer turer er bra, og sikkert bra for nybegynnere at man har fargemerking. Men for oss som har vært med noen år og kjenner marke og har som ambisjon at alle postene skal tas uansett, så betyr ikke det så mye.

Jeg liker at man har byttet noen områder i år.

Det jeg ikke helt liker er at man ikke får kjøpt en komplett konvulutt. Hvorfor utelukke sykkelposter og tilleggsposter?
Jeg tenker at det også er veldig upraktisk å notere ned koder ute i skauen. Kulepenn kan man ikke stole på, og blyantertupper knekker lett. Det blir vel fram med kamera å knipse bilder av hver post for på den måten å dokumentere. Hm, ikke helt det samme.

1. mai

Gleder meg til en ny sesong! Står postene ute fra 11.00 eller tidligere på onsdag? Kunne tenkt meg en morgen tur :)
Hilsen Ivrig :)