Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – R47

R47

Tok R47 i dag. Denne var tilbake på sin vanlig plass nå.

Post 47

Fant denne greit da jeg tok den for en stund siden men snaket med noen som ikke hadde funet den. Ble nysgjerrig og så på bloggen
Så kommentarene, bl.a. den som er skrevet i går om at posten ligger nordvest for opprinnelig markering.
Dersom den ligger der hvor den nå er tegnet inn blir det vel nordØST?

R47 Funnet

Hei, en kamerat fant R47 på postjakt på lørdag. Han hadde dessverre ikke fått med seg diskujonen her så han gjorde ikke noe med posten. Den var altså ikke på plassen sin. Se vedlagt utsnitt. Jeg har markert med gult i det området hvor han fant posten. Den var bare tre-fire meter fra stien. Han visste imidlertid ikke akkurat hvor på stien. Han kunne se ned til Nordseter. Posten var på vestsiden av stien.
Hvis noen er på tur i området så får de kanskje satt den på plass?

Post R47

Post R47 er fjernet/flyttet fra der den ble satt ut. For dere som har besøkt steinen, men ikke funnet noe postflagg så er koden NZ.

R 47

Hvis dere ikke har funnet den når dere har lett så mye som dere har, er den nok vekk.

Jeg var der for noen uker siden, og følger man bekken oppover går man rett på den på venstre side av bekken.

Mvh

Lene Anett

R 47 borte?

Vi har i går og idag prøvd på 3 forskjellige måter å finne R 47 også med helt nøyaktig GPS – koordinater. Kom til samme sten hver gang – posten må være borte! Fint om vi får oppgitt koden så vi får våre velfortjente poeng !
Anne-Grete og Fleming Pettersen