Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

De grønne turene står ute til 1. november

Sesongen for de grønne turene er jo litt lenger enn for skogsturene, så vi har igjen åpnet opp for nedlasting av disse. For å komme i havn med oppsummeringen av sesongen må likevel også de grønne postene være registrert her på nett innen 27.10.

AVSLUTNING AV SESONGEN PÅ ENGEBRÅTEN SKOLE ONSDAG 6. NOVEMBER

Vi håper dere kommer på avslutningen på Engebråten skole onsdag 6. november! Nok en gang står det mye spennende på programmet, både for de yngre og de litt eldre.

Den yngre garde – kl. 18-19
• Skattejakt ute i skolegården
• Quiz
• Høytidelig utdeling av medaljer og diplomer
• Mat og drikke

Den eldre garde – kl. 19-21
• Oppsummering og felles evaluering av sesongen
• Kl. 19.40-ca. 20.00: Tidligere elite-o-løper Christian Vogelsang forteller om «Hvordan finner eliteløperne fram til postene i skogen?»
• Kl. 20.00-ca. 20.45: Aftenposten Osloby-journalist Stein Erik Kirkebøen holder foredraget «Kullbrenning ved Hammeren og andre steder i Nordmarka»
• Utdeling av medaljer og utmerkelser
• Mat og drikke

Velkommen skal dere være!

Nydalten-kartet tilgjengelig for nedlasting

Som flere ser ut til å ha oppdaget, er kartet med turen som blir hengende ute t.o.m. neste søndag (til ca. kl. 16) nå tilgjengelig for nedlasting gratis her på nettet. Turen har RØD vanskelighetsgrad og er i utgangspunktet 2,5 km lang, men det er altså kun de 8 første postene som fortsatt er ute i skogen. På fem av postene henger det postskjerm, på to av postene er det kun stemplingsbukk og på én av postene henger kun koden, som skal brukes til registreringen på nettet (post NYDA). God tur!

Registrering av klipp på Nydalten

For dere som var innom og deltok på dagens Nydalten, og for dere som benytter dere av turen som blir tilgjengelig for besøk fram til og med neste søndag, kan registrere koden på posten NYDA. Koden skulle dere ha funnet på den nest siste posten på turen dere tok i dag (hvis dere hadde tatt postene i “riktig” rekkefølge. Beklager at denne koden ikke ble hengt ut før en del av dere allerede hadde stukket til skogs (og tok postene i omvendt rekkefølge)!

Kartet med turen som blir liggende ute i én uke blir tilgjengelig her på nettet fra i morgen (søndag 1. sept.)

Lange turer langt til skogs

Takk for ærlige tilbakemeldinger om hva dere synes om årets opplegg. Tolker det slik at de grønne turene i mer urbant miljø har vært populære, men at de røde og svarte turene egentlig er for lange og for mange av dem har vært altfor langt til skogs. Dette tar vi selvfølgelig med oss i planleggingen av opplegget for neste år.

To spørsmål:
1) De tidligere enkle grønne skogsturene er forsvunnet – er dette et savn?
2) Er det interesse for litt opplæring i orientering i form av kort(e) dagstur(er) med ulik vanskelighetsgrad? Her kan det være aktuelt med en (symbolsk) deltageravgift.

NYDALTEN fra Maridalen skole lørdag 31. august

Nydalens Skiklub arrangerer i år Nydalten fra Maridalen skole (IKKE fra Sandermosen som tidligere oppgitt!). Lørdag 31. august kan du velge mellom flere turtilbud med ulike lengder og vanskelighetsnivå, og her er det mulig å ta 25 postpoeng. Du finner oss på egen stand på arenaen. Start fra kl 11:00 og i mål innen kl. 14:00. Postene vil stå ute i én uke etter at arrangementet er avsluttet, men turen må da lastes ned her på nettet. Du finner mer informasjon om Nydalten her: https://nydalen.idrett.no/orientering/arrangementer/nydalten/. Velkommen!